Zabıta Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Zabıta Kahvaltıda Buluştu

Zabıta Kahvaltıda Buluştu

Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şubesi, Zabıta Teşkilatı'nın 186. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle, zabıta personeline Sultan Kafe'de kahvaltı verdi.

11.09.2012 17:23

Kahvaltıya Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de katıldı. Kahvaltıda, geçtiğimiz günlerde Zabıta Müdürlüğü tarafından personele yönelik yapılan sınavda dereceye giren ilk beş personele de altın hediye edildi.

Zabıta personeli, 186. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şubesi'nin Sultan Kafe'de verdiği kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, Sedat Cesurol, Cem Çöllü, Tamer Çipiloğlu, Hasan Eryılmaz, Zabıta Müdürü Aydoğan İra, Kamu-sen İl Temsilcisi Mustafa Genç, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Sekreteri Metin Memiş ile birlikte zabıta personeli katıldı. Kahvaltıda ilk olarak söz alan Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Sekreteri Metin Memiş, zabıtanın belediyenin gözbebeği olduğunu belirterek, "Zabıta Teşkilatı'nın 186. Kuruluş Yıldönümünde sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz.

Zabıta teşkilatının zor şartlarda hizmet verdiğini biliyoruz. Görev icabı vatandaşlarla, esnafla ve seyyar satıcılarla sürekli iç içe olan ve zaman zaman saldırıya uğrayan, darp edilen zabıtanın her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Yeni dönemde zabıta personelinin sosyal ve ekonomik şartlarının iyileştirilmesi dileğiyle, Zabıta Haftanızı kutluyorum. Ayrıca bugün bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve yardımcılarına da teşekkür ediyorum" dedi. Kamu-sen İl Temsilcisi Mustafa Genç'de kahvaltıda yaptığı konuşmada Zabıta'nın belediye ile vatandaş arasında bir köprü olduğunu belirterek, "Son dönemde zabıta personelimizin geçmiş yıllara oranla vatandaşlarla olan ilişkisinin oldukça iyi bir konuma geldiğini görüyoruz. Bu yüzdende belediyenin hizmetlerinde sizlerinde katkılarınız var.

Olumsuzluklarla karşı karşıya olan bir meslek grubu olmanızdan dolayı, sizlere farklı ayrıcalıkların tanınması gerektiğine inanıyorum. Biz sendikamız olarak bunun hep savunucusu olduk. Geçtiğimiz aylarda da sosyal denge konusunda ki çabalarımızda bunun örneğini gösterdik. Manisa'ya yapılan hizmetlere sizlerinde katkılarının büyük olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınızda da aynı özveriyi göstermenizi temenni ediyoruz" diye konuştu.

Manisa Belediyesi'nin Gururu

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de kahvaltıda yaptığı konuşmada, Zabıta teşkilatını Manisa Belediyesi'nin gururu olarak gösterdi. Çeşitli etkinliklerle kutlanan Zabıta Haftası'nın sonuna geldiklerini hatırlatan Başkan Ergün, "Kutlamalar kapsamında vefa duygusuyla geçtiğimiz dönemlerde Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan arkadaşlarımızı belediyede ağırladık. Kendilerine vermiş oldukları hizmetlerden dolaylı teşekkür ettik. Bugünde sizlerle beraberiz. Kamu-sen ve Türk Yerel Hizmet-Sen'e de bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Her ortamda dile getiriyorum, Zabıta Manisa Belediyesi'nin aynası konumundadır. Zor bir görev yürütüyorsunuz.

Vatandaşla sürekli iç içesiniz. Ben özverili çalışmalarınız nedeniyle Manisa halkı, şahsım ve ekibim adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Dereceye Giren Personele Altın Hediye Edildi

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuşmasının sonunda zabıta personelinin, görevinde başarısını ölçmek amacıyla geçtiğimiz günlerde imtihandan geçtiğini hatırlatarak, sınavda çıkan sonuçların kendilerini sevindirdiğini söyledi. Sınavda çıkan sonuçların Zabıta personelinin görevine bağlılığını gösterdiğini ifade eden Başkan Ergün, "Geldiğiniz nokta, gerçekten de övünülecek bir noktadır. Her geçen gün arkadaşlarımız görevlerini daha iyi yapabilmek için çalışıyorlar.

Bugünde yaptığımız bu imtihanda ilk beş içerisine giren arkadaşlarımıza hediyelerini vereceğiz. Bundan sonraki imtihanlarda daha düşük puan alan arkadaşlarımızın da daha iyi sonuçlar alacağına inancımız tam. Allah sizlerin yardımcısı olsun. İnşallah sağlık ve sıhhat içerisinde nice Zabıta Haftalarını hep birlikte kutlama imkânı buluruz" dedi. Konuşmaların ardından yapılan sınavda birinci olan Kemal Kaplan'a tam altın, ikinci olan Rıfat Demirlenk'e yarım altın, üçüncü Aytaç Aşkın, dördüncü Serdar Veli Bozbay ve beşinci Talat Akyar'a da birer çeyrek altın hediye edildi.

Zabıta Müdürü İra'dan Başkan Ergün'e Teşekkür Plaketi

Hediyelerin verilmesinin ardından Zabıta Müdürü Aydoğan İra, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün destekleri sayesinde görevlerini başarıyla yürüttüklerini ifade eden İra, "Her zaman bizim yanımızda olduğunu hissettiriyorsunuz. Bizlerde sizlerin verdiği destekle, görevimizi en iyi şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıta Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement