Zeytin Dalı Harekatı'na Katılan Mehmetçik'e Dualarla Çorap ve Boyunluk Desteği - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Katılan Mehmetçik'e Dualarla Çorap ve Boyunluk Desteği

'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e dualarla çorap ve boyunluk desteğiÇANAKKALE - Çanakkale'nin Merkeze bağlı Kepez Beldesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin kentinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen, 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e,...

07.02.2018 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e dualarla çorap ve boyunluk desteği

ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Merkeze bağlı Kepez Beldesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin kentinde PKK/ YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen, 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e, AK Parti Kepez Belde Teşkilatınca dualarla çorap ve boyunluk gönderildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin kentinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen, 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e destek amacıyla AK Parti Kepez Belde Teşkilatı tarafından çorap ve boyunluk kampanyası başlatıldı. Mahalle teşkilatlarınında desteklediği kampanyada Mehmetçik için 3 bin 500 adet çorap toplanırken, partili kadınların dualarla kendi elleriyle 100 adet boyunluk ve atkı ördü.

AK Parti Kepez Belde Binasında toplanan çorap, boyunluk ve atkılar, partililerin katılımıyla dualar eşliğinde Afrin'de 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e ulaştırılmak üzere Kilis Orman Bölge Müdürlüğüne kargoyla gönderildi.

Şehitler diyarı Çanakkale'den Afrin'e, Mehmetçiklerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bir çorap ve boyunluk kampanyası başlattıklarını belirten AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, "Amacımız burada bir nebze olsun, Afrin'de terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetçiğimize moral olması. Allah devletimize zeval vermesin. İnşallah bu operasyonda daha fazla şehit vermeden oradaki terör unsularını da tamamen temizleyerek barışı sağlayıp, Mehmetçiğimiz de evlerine geri dönerler. Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatına katılan tüm Mehmetçiğimize başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Zeytin Dalı Harekatı\'na Katılan Mehmetçik\'e Dualarla Çorap ve Boyunluk Desteği
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Katılan Mehmetçik'e Dualarla Çorap ve Boyunluk Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement