Zonguldak'ta 18 acemi kasap hastanelik oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zonguldak'ta 18 acemi kasap hastanelik oldu

16.06.2024 12:13

Zonguldak'ta Kurban Bayramı'nın ilk gününde 18 acemi kasap, kurban kesimi sırasında yaralandı ve hastanelere başvurarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının ciddi olmadığı ve kısa süre içinde taburcu edildikleri bildirildi. Hastane yetkilileri, acemi kasapların daha dikkatli olmaları gerektiğini ve güvenli kesim yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmalarının önemini vurguladı.

Zonguldak'ta 18 acemi kasap hastanelik oldu

ZONGULDAK - Zonguldak'ta, Kurban Bayramı'nın ilk gününde 18 acemi kasap hastanelik oldu. Kurban kesimi sırasında yaralanan kasaplar, hastanelere başvurarak tedavi altına alındı.

Zonguldak il merkezi ve ilçelerdeki hastanelerde yoğunluk yaşandı. Kurban kesimi sırasında yaralanan acemi kasaplar hastanelerin yolunu tuttu.

İl genelinde 18 kişi bıçak kesikleri ve küçük yaralanmalarla hastaneye başvurdu. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ciddi olmadığı ve kısa süre içinde taburcu edildikleri bildirildi.

Hastane yetkilileri, acemi kasapların kurban kesiminde daha dikkatli olmaları gerektiğini, güvenli kesim yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmalarının önemini belirtti. Kurban Bayramı süresince benzer olayların yaşanmaması için halkın dikkatli ve tedbirli olması gerektiği ifade edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta 18 acemi kasap hastanelik oldu - Son Dakika


Advertisement