Züleyha Yeni Albümünü Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Züleyha Yeni Albümünü Tanıttı

Züleyha Yeni Albümünü Tanıttı

Etnik müziğin ve Anadolu türkülerinin sevilen yorumcusu genç sanatçı Züleyha Ortak, beklenen üçüncü albümü ‘Gelin Kınası’ için basının karşısına çıktı.

25.09.2014 11:39

Etnik müziğin ve Anadolu türkülerinin sevilen yorumcusu genç sanatçı Züleyha Ortak, beklenen üçüncü albümü 'Gelin Kınası' için basının karşısına çıktı.

Kalan Müzik'in uluslararası ödüllü sahibi Hasan Saltık ile beraber albümünü tanıtan güzel sanatçı Züleyha, bu albümün aslında bir proje olduğunu dile getirdi. Yeni albüm heyecanı gözlerinden okunan Züleyha Ortak, albümünden birkaç parça okudu. Daha sonra ise Hasan Saltık ile beraber pasta kesti.

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Birçok gelin adayının kına gecesinde ihtiyacı olan etnik kına şarkılarını, başarılı sanatçı Züleyha bir araya toplayıp seslendirerek "Gelin Kınası" albümüyle Türkiye'de kimsenin yapmadığını yaptı ve bir ilki gerçekleştirdi. Makedonca, Kürtçe, Ermenice, Zazaca, Arapça eserlerin de yer aldığı bu albümde, genç yorumcunun sevenlerine bir de sürprizi var. "Gelin Kınası" albümünü alan herkese halay mendili hediye veriliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Züleyha Yeni Albümünü Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement