1 Ayda 3 Kez Pazar Yerindeki Tezgahlar Yandı - Son Dakika
3.Sayfa

1 Ayda 3 Kez Pazar Yerindeki Tezgahlar Yandı

1 ayda 3 kez pazar yerindeki tezgahlar yandı Art arda çıkan tezgah yangınları pazarcıları korkutuyor Pazar esnafı, kundaklamadan şüpheleniyorGAZİANTEP - Gaziantep'in islahiye ilçesinde haftada iki kez kurulan mahalle pazarında son bir ay içerisinde 3 kez tezgah yangını çıktı.

15.07.2017 10:28

1 ayda 3 kez pazar yerindeki tezgahlar yandı

Art arda çıkan tezgah yangınları pazarcıları korkutuyor

Pazar esnafı, kundaklamadan şüpheleniyor

GAZİANTEP - Gaziantep'in islahiye ilçesinde haftada iki kez kurulan mahalle pazarında son bir ay içerisinde 3 kez tezgah yangını çıktı. Pazarcı esnafı, son yangında 30 tezgahın kül olduğu belirterek olayın kundaklanma olabileceğini belirtti.

Edinilen bilgiye göre, İslahiye ilçesi Hacı Ali Öztürk mahallesinde Salı ile Çarşamba günleri kurulan meyve, sebze pazarı ve köy ürünlerinin yapıldığı çatılı pazar esnafının kullandığı tezgahlarda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık yarım saatte kontrol altına alınırken 30 tezgah kül oldu. Pazarcı esnafı ve çevredeki vatandaşlar, evlerden çektikleri hortumlarla yangına müdahale eden itfaiyeye yardımcı oldu. Pazarcı esnafı son bir ay içerisinde üçüncü kez yangın çıktığını belirtirken, polis ve itfaiye ekipleri art arda çıkan yangınların sebebini araştırıyor.

Son olayda 3 bin TL'lik tezgahın kül olurken, pazarcı esnafı ise bir an önce yangınların sebebinin bulunmasını istiyor.

Öte yandan, pazar yeri kapalı iken boş tezgahlarda çıkan yangınların aşırı sıcak havalardan olabileceği belirtilirken, kundaklama ihtimalinin de araştırıldığı öğrenildi.

1 Ayda 3 Kez Pazar Yerindeki Tezgahlar Yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 1 Ayda 3 Kez Pazar Yerindeki Tezgahlar Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement