100 Music: İstanbul Street Trash - Son Dakika
Kültür Sanat

100 Music: İstanbul Street Trash

Türkiye'de ilk olarak basılan 14 yerli grubun yer aldığı İstanbul Street Trash toplama plakLansman konseri %100 Music serisi kapsamında 12 Mayıs'ta Salon IKSV'de.

12.05.2017 20:04

Türkiye'de ilk olarak basılan 14 yerli grubun yer aldığı İstanbul Street Trash toplama plakLansman konseri %100 Music serisi kapsamında  12 Mayıs'ta Salon IKSV'de.

"Festival gibi bir gece de müziğin pek çok farklı seslerini duyarak sabaha kadar sürecek bupartiyi sakın kaçırma. İstanbullu underground gruplar İstanbul Street Trash Vol.1 plağında buluştu!

Türkiye'nin ilke yasal Punk albümünü yayınlayan Rashit grubunun kurucularından Tolga Özbey'in yeni grubu Reprilians From Andromeda, Türkiye underground müziğinin bir dönem en önemli gruplarından Radical Noise, UÇK Grind ve Antisilence üyelerinden oluşan Sülfür Ensemble; 90'lı yıllara damgasını vuran İstanbullu kadın punk grubu Tampon'un yeni çıkan albümünde yer alan ilk stüdyo kaydı, albümleri öncesinde bu toplama ile gün ışığı görüyor. Yeni kuşak punk gruplarımızdan Hedonistic Noise ile tam gaz tempo, post punk gruplarımızdan The Young Shaven, güzide Ska grubumuz İstanbul Ska Foundation. 2003'te Rumble Fish'ten ayrılan ikilinin kurduğu Robotat'ın "Anatolian Cowboy"u ile, yine surf punk ile albümünün her iki yüzünde açılış yapılıyor. Yine köklü punk gruplarımızdan Cemiyette Pişiyorum, bu sefer İngilizce bir şarkıyla yer alıyor.Yeni kuşak riot grrrl, punk grubumuz, Secondhand Underpants'in "Ninjas!"ı ile bu 14 parçanın yer aldığı albümün 3 grubunun kadın vokalli ve kadın müzisyenlerinde yer aldığını hatırlatıyor bize."

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beyoğlu

Mekan : Salon İKSV

Mekan Adresi : Sadi Konuralp Caddesi No: 5

Başlangıç Saati : 12.05.2017 21: 00: 00

Bitiş Saati : 12.05.2017 23: 00: 00

Kategori : %100 Music: İstanbul Street Trash

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat 100 Music: İstanbul Street Trash - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement