Antalya'da Korkunç Olay! 14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismardan 24 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Korkunç Olay! 14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismardan 24 Kişi Gözaltına Alındı

Antalya'da, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan, aralarında polis memurunun da olduğu 24 kişi gözaltına alındı. Kendisi ile birlikte olanları teşhis eden küçük kız, ilk kez 11 yaşından beri istismara uğradığını söyledi.

19.06.2018 11:11  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, S.A. (14) adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla, aralarında polis memurunun da olduğu 24 kişi gözaltına alındı. Kendisi ile birlikte olanları teşhis eden S.A, ilk kez 11 yaşından beri istismara uğradığını söyledi.

ANNE, 14 YAŞINDAKİ KIZININ KARNININ BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE DOKTORA GÖTÜRDÜ

Kepez ilçesi Zafer Mahallesi'nde meydana gelen olayda S.A.'nın polis memuru annesi A.B., kızının karnının büyüdüğünü fark edince doktora götürdü. Doktor kontrolünde kızının hamile olduğunu öğrenip, şok yaşayan anne, şikayetçi oldu.

İLK KEZ 11 YAŞINDA İSTİSMARA UĞRADIĞINI SÖYLEDİ

Çocuğun karnındaki cenin, doktor kontrolünde alındı. Pedagog eşliğinde başına gelenleri anlatan S.A., ilk kez 11 yaşında istismara uğradığını söyledi.

24 CİNSEL İSTİSMAR ŞÜPHELİSİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, S.A.'nın ifadesi doğrultusunda 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şüphelilerin adreslerine operasyon yaptı. S.A., kendisi ile birlikte olanları teşhis ederken, anne A.B. de gözaltına alınan 24 şüpheliden şikayetçi oldu. Aralarında polis memurunun da bulunduğu şüpheliler suçlamaları kabul etmedi.

24 şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Antalya\'da Korkunç Olay! 14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismardan 24 Kişi Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Korkunç Olay! 14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismardan 24 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Numbia: Neyse ki müslüman bir ülkeyiz yoksa o sayı 100 olurdu dimi ? Hala allah korkusu falan diyorlar, yahu olmayan bir şeyden insanlar neden korksun ? Sen yıllarca dua ediyorsun da tuttu mu ? Her gün cami de binlerce insan dua ediyor da tutuyor mu ? Bırakalım bu işleri, insanları din değil ahlaklı eğitim yola getirir. Görmedikleri bir şeyin korkusu değil. 5 27 Yanıtla
    yusuf: çok şükür Allah korkusu var ki sana yazıyorum çok şükür ki rabbim yoktan var etmeyi iyi bilir ve herşeyin bi imtihanı var senin imtihanın da böyleymiş yolun cehennem... 5 1 :): aç biraz kitap oku zıbış. senin demenle var olan hiç birşey yok olmaz. 1 0 ayrıca: 24 kişi lik bir eylemi gerçekleştiren insanlar yüzünden müslüman lik ve müslümanların tamamını yaftalamak ancak zeytin beyinlilere hastır 1 0 din felsefecisine: Bre uyanık arama motoruna bir yaz bakalım "allahın ispatı" diyede öğren biraz. Allah bütün noksanlardan münezehtir. Azıcık beyin gücü ile bulunur %100 ispat. Çok zorlamanada gerek yok kendini öyle imkansız falan diyerek. 0 0
  • fatih44: Çüşş. Adi alçaklar. Ne ara böle şerefsiz oldunuz ya 22 0 Yanıtla
  • felix: türkiye hindistanla birincilik için kıyasıya yarışıyor. 15 3 Yanıtla
    Sanırım: Avrupa değil, Hindistan bizi Kıskanıyor 3 1
  • Mert: Zaten içlerinde polis olmazsa olmaz. 15 2 Yanıtla
  • C.i: Üç seneden beri bu kız bu haltiş işliyor hiç babanın annenin haberi olmiyormu? Yalan zaten kız yolda çıkmış anneyi de sorgulamak lazımdır. Zaten bu kızla olanlarda şerefsizdirler allah kahr etsin 10 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement