15-21 Nisan Haftası Burç Yorumları - Son Dakika
Astroloji

15-21 Nisan Haftası Burç Yorumları

15-21 Nisan Haftası Burç Yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

15.04.2019 11:09  Güncelleme: 14:23

KOÇ : Ortaklı sözleşmelerinizle ilgili umulmadık aksilikler çıkabilir. Sosyal çevrenizden uzaklaştığınız bir dönem. Kariyerdeki sorumluluklarınız artabilir. Çelişki yaşayarak, doğru stratejiyi uygulamakta zorlanabilirsiniz. Hukuk, eğitim ve yurt dışı işleri yapanlar için bereketli ve şanslı bir hafta.

BOĞA : Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Temkinsiz davranmak isteyebilirsiniz. Kariyer ve konumla ilgili zorluklar devam edebilir. Eşinizle ilgili olarak; eğitim, hukuk, yurt dışı yolculuk konularında ani güzel olaylar gelişebilir. Ek gelir, kredi, miras gibi konularda şansınız açık.

İKİZLER : Yurt dışı, eğitim ve hukuk konularıyla ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Geçmişten gelen bazı ikilemde kaldığınız konular sizi yorabilir. Ortak veya eşten gelen bereket yüzünüzü güldürebilir. Arkadaşlarınızla hoş vakit geçirip eğlenebilirsiniz. Ev ve aile konularında duygusal olabilirsiniz.

YENGEÇ : Sorumluluğunu almadığınız ve ikilemde kaldığınız; kredi, borç gibi konularda zorluk yaşayabilirsiniz. Sanatsal konularda kariyeri olanlar için yaratıcı ve verimli bir hafta olabilir. Fiziki ve enerjisel olarak kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kadınlardan gelecek bereket ve şans yanınızda.

ASLAN : Kariyerinizle ilgili temkinsiz bir davranışınız nedeniyle maddi kayba uğramaktan son anda kurtulabilirsiniz . Çok dikkatli olmalı, tüm prosedürleri gözden geçirmelisiniz. Duygu olarak ben merkezli olacağınız bir hafta. Bekarlar için yeni bir aşk gelebilir. Evliler çocuk sahibi olacağını öğrenebilir.

BAŞAK : Yurt dışı, eğitim ve hukuk konularında ani fırsatlar çıkabilir ve ikilemde kalabilirsiniz. Ancak temkinli karar verebilirseniz hem sizin için hem aileniz için şans ve bereket gelebilir. Bekarların aşk sorunları devam ediyor. Çocuğu olanlar ise sorumluluklardan yorulmuş olabilirler.

TERAZİ : Aile ve ev konularında geçmişten gelen sorunlar bazı sonlanmalara neden olabilir. Eş veya ortakla fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Ancak kardeş ve yakın çevrenizin desteğini alabilirsiniz. Yapacağınız uzak yolculuk size iyi gelebilir. Duygu ve düşünce dengesini kurarak engelleri aşabilirsiniz.

AKREP : Size otorite konumunda olan kadınlarla ani sorunlar yaşayabilirsiniz ve bu kardeş ve arkadaş çevrenizle de sorunlara neden olabilir. Dikkat. İkilemde kaldığınız konularda mantık ve duygu dengesini kurarak vereceğiniz kararlar, maddi konularla ilgili olarak size şans getirebilir.

YAY : Maddi kazanç konularındaki sorumluluklar ve zorluklar devam ediyor. Ancak özellikle çocuğunuzun bereketiyle yüzünüz gülebilir. Bekar yaylar aniden güzel bir aşka yelken açabilirler. Uzak yolculuğa gitmek veya yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Ek gelirlerinizde artış olabilir.

OĞLAK : Geçmişi sürekli irdeleyerek, bugününüzü zehir etmemelisiniz. Annenizin ameliyatı söz konusu olabilir. Ancak ameliyat iyi geçecektir. Geçmişte yaptığınız iyilikler sayesinde; hem kardeş ve yakın çevrenizle ilgili, hem de kredi, borç ve ek gelir konularında İlahi desteği yanınızda bulabilirsiniz.

KOVA : Geçmişte sorumluğundan kaçtığınız konular canınızı sıkabilir. Depresif hissedebilirsiniz. Sanatsal ve hayal gücü gerektiren işlerde çalışanlar için kariyerde zirveye çıkma fırsatı bulunuyor. Bekarlar arkadaş çevrelerinden, eş adayı olma ihtimali olan birisiyle tanışabilirler.

BALIK :İş yerinizde veya günlük hayatta kadınlarla tartışabilirsiniz. Ancak akılcı hareket ederek üstesinden gelebilirsiniz. Temkinli davranırsanız, kariyerinizde istediğiniz konuma gelerek, hayalinizdeki maddi kazanca ulaşabilirsiniz. Yaratıcı ve üretken olabilir, bol bol hayaller kurabilirsiniz.

Not: Doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.Sevgiyle kalın.

Karma Astrolog

Aysun Köşker Koç

Son Dakika Astroloji 15-21 Nisan Haftası Burç Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement