15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

İzmir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehitler için Hatim Duası ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

14.07.2017 15:50

İzmir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehitler için Hatim Duası ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Hisar Camisi'nde düzenlenen programa İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İzmir İl Müftüsü Ramazan Muslu ile vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılında, verilen 249 şehit ve bu vatan için canlarını feda eden bütün şehitler için düzenlenen mevlit programında Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

İl Müftüsü Muslu, kentteki tüm camilerde cuma namazı öncesi Kuran-ı Kerim tilavetleri yapıldığını belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından şehitlerin ruhuna bağışlanmak üzere program tertip edildiğini ve vatandaşların da katkısıyla yüz bin hatim indirildiğini ifade etti.

Etkinlik sonunda, katılımcılara Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yemek, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü tarafından lokma ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement