15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Kültür Sanat

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Mardin'in Midyat ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

14.07.2017 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Midyat ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

Midyat Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Gümüşçüler çarşısında 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı.

Sergide, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde yaşananları anlatan bir sinevizyon gösterisi yapılırken, FETÖ'cü teröristlerin saldırısı sonucunda 249 şehit için dualar da edildi.

Serginin açılışında konuşan Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, Türkü, Kürdü, Arabı, Süryani, Ezidisinin nasıl bir araya geldiklerini 15 Temmuz'da şahit olduklarını söyledi.

Tekin şöyle konuştu:

"İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz. Kimsenin aklına zaten bir daha böyle bir şey gelmesin. Asıl ordu millettir, millette her an bu tarz bir şeye karşı siper olmak için, kalkan olmak için hazırdır. Bunu herkes böyle biliyor, herkes görüyor. İnşallah hayırlısı olur bundan sonra"

Sergiye Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement