15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çayıralan ilçesinde fotoğraf sergisi açıldı.

11.07.2017 19:04

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çayıralan ilçesinde fotoğraf sergisi açıldı.

Pazar yerinde düzenlenen serginin açılışında konuşan Çayıralan Kaymakamı Şahin Demir, 15 Temmuz'un, yüzlerce kahramanlık öyküsünün yazıldığı uzun bir gece olduğunu söyledi.

Demir, "Allah FETO ve onun gibi bütün şer odaklarını kahretsin. Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anarken, Türk askerinin kıyafetini giyerek halkına silah doğrultup bomba yağdıran hainlere karşı Nene Hatun'un torunları gibi kahramanca ülkesini savunan tüm gazilerimize ve milletimize sonsuz teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından sergi gezildi.

Serginin açılışana Çayıralan Belediye Başkan Vekili Bülent Hızır Ekinci, AK Parti ilçe Başkanı Arif Akpınar, İl Genel Meclis Üyeleri, daire müdürleri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika


Advertisement