19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.05.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kahveci, mesajında, 19 Mayıs 1919'un Türk milletinin büyük uyanışının gerçekleştiği, işgalci güçlere karşı başkaldırının başladığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde millet egemenliğine dayanan ve tam bağımsız bir devlet kurma kararının yaşama geçirildiği büyük gün olduğunu vurguladı.

Saylar ise mesajında şunları kaydetti:

"Bir ülkenin yarınlarından emin olması, yetiştirdiği gençlerin sağlıklı, birikimli ve duyarlı olmasıyla mümkündür. Gençlerine imkan hazırlamayan, ihtiyaçlarını gideremeyen ve seslerini duyamayan milletler, geleceklerini tehlikeye atmış olurlar. Gençlerimiz, milletler için bulunmaz bir nimet, önemli bir güç, yararlanılması muazzam bir kuvvettir. Gençlerimizin bayramını kutlarım."

Namal da mesajında, aydınlık yarınların teminatı olan olan gençlerin ve Türk milletinin bayramını kutladığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement