2. Ankara Marka Festivali Başlıyor - Son Dakika
Güncel

2. Ankara Marka Festivali Başlıyor

2. Ankara Marka Festivali Başlıyor

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) düzenlediği 2. Ankara Marka Festivali (AMF), 14 – 15 - 16 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara Congresium'da gerçekleşecek.

21.11.2016 09:44  Güncelleme: 09:45

ATO'nun "Güç Uyanıyor!", Türkiye Geleceğe Dönüyor! Bilim Ağacının Gölgesinde: "Geleceğe Dönüş!"sloganı ile düzenleyeceği Ankara Marka Festivali, bu yılki temasıyla marka ile bilim ve teknolojinin fantastik yolculuğunu konu alıyor.

Festival, bir yandan bilimin ışığıyla aydınlanan markaları mercek altına alırken; diğer yandan yerleşik şirketlere, gençlere, startup - kuluçka girişimlere bilim ve teknolojiye dayalı yeni bir yol öneriyor. Yeni yol; (bilimin ışığında) "Geleceğe Dönmek", "Geleceğe Yürümek", "Geleceğe Varmak", Bilim ve teknolojiyi kaldıraç olarak kullanıp dünyayı istila edecek markalar yaratmak ve marka gezegeninde güçlü bir ülke olmak anlamına geliyor.

İLHAM VEREN İSİMLER KONUŞACAK

Festivale, aralarında Cemil Tokel, Ahmet Pura, Mehmet Dinçerler, Sami Kariyo, Abbas Güçlü, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Fatma Turgut, Ferman Akgül, Murat Kolbaşı, Sinan Öncel, Nazım Salur, Hakan Baş, Sinan Engin, Gamze Cizreli, Ferhat Göçer, Mark Tungate'in de bulunduğu, kendi alanında bireysel marka haline gelmiş ünlü isimler, ekonomide lider firmaların üst düzey yöneticileri, uluslararası temsilciler, akademisyenler, marka, reklam, iletişim dünyasından uzmanlar, üniversite öğrencileri ve basın mensupları konuşmacı olarak yer alacak.

AMF'de bu senenin ana oturumlarında marka inşası, marka kimliği, marka yaratma, nasıl marka olunur, tutundurma ve marka stratejileri, marka – patent koruma, AR – GE, teknoloji, marka aşkı ve sadakati, marka şahsiyeti, marka ve tüketici hakları, marka ve bilim kurgu ilişkisi, marka yaratmada bilimin rolü konuları ele alınacak.

İlham veren isimler de iyi fikir, inovasyon, yaratıcılık, ilham, bilim, sanatçı ruh, sportmen tavır, hikaye yaratma, eğitim, kişisel gelişim, ekip ruhu, yarışmacı ruh, inanmışlık, deneyim, bencmarking, başarı öyküleri ve gençlik üzerine konuşacaklar.

Dört farklı salonda 360 Derece Marka, Music Business & Entertainment, Mutfak Magazin, DPİD - Doğrudan Pazarlama Eğitim Programı, İDA ile Marka İletişimi'nde PR'ın Gücü Eğitimi, İAB - Türkiye Dijitalde Neler Oluyor? sertifikalı eğitim kamplarının gerçekleştirileceği festival boyunca girişler ücretsizdir.

Festivalin organizasyonunu bu yıl geçen yıl olduğu gibi TemaCC üstleniyor. İçerik yönetimini ise Marketing Türkiye yürütüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2. Ankara Marka Festivali Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement