20 Çift Toplu Nikah Töreni ile Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Güncel

20 Çift Toplu Nikah Töreni ile Dünya Evine Girdi

20 çift toplu nikah töreni ile dünya evine girdiİSTANBUL, (DHA) ? BEYKOZ Belediyesi'nin düzenlediği toplu nikah töreninde 20 genç çift dünya evine girdi.

25.09.2017 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 çift toplu nikah töreni ile dünya evine girdi

İSTANBUL, (DHA) ? BEYKOZ Belediyesi'nin düzenlediği toplu nikah töreninde 20 genç çift dünya evine girdi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Beykoz Çayırı'nda düzenlenen törende çiftlerin nikahlarını kıydı.

Toplu nikah töreninde çiftlerin şahitliğini AK Parti Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır ile Osman Boyraz yaparken, gelinler ve damatlar büyük mutluluk yaşadı. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, nikah töreninden sonra çiftlere evlilikle ilgili öğütler verdi. Düğün arabasını ve gelinlik ile damatlıkları çiftlere hediye eden Beykoz Belediyesi, çiftlere düğün hediyesi olarak ev eşyası verdi.

Toplu nikah töreni ile 7 yıl sonra evlenen Ela İbişağa ve Cihan Soylu çifti Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e teşekkürlerini iletti. Elif Hasbaş ve Sinan Erol çifti, kına gecelerini de yapan belediyeye toplu nikahlarını da gerçekleştirdiği için teşekkür etti. Neslihan Dere ve Rıdvan Aksu çifti, çok mutlu olduklarını ifade etti. Aksu, 'Çok güzel duygular yaşadık, deniz turu yaptık, düğün konvoyuyla gezdik. Her şey çok güzel oldu. Beykoz Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz' diye konuştu. Ahmet Yüksel ve Fatma Kan çifti, toplu nikah töreninin durumu yeterli olmayanlar için çok güzel bir imkan olduğunu kaydetti.

Nikah sonrası sahne alan şarkıcı Mustafa Keser davetlilere en sevilen parçalarını söyledi.

(FOTOĞRAF)

(Tür: İstanbul)

20 Çift Toplu Nikah Töreni ile Dünya Evine Girdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 20 Çift Toplu Nikah Töreni ile Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement