2012 Yazının Gözdesi Neon Renkler - Son Dakika
Güncel

2012 Yazının Gözdesi Neon Renkler

2012 Yazının Gözdesi Neon Renkler

Lady Gaga'dan Rihanna'ya herkes bu modaya uyuyor.

12.06.2012 16:12

Bu yaz neon renkler, ojeden kıyafetlere, saçlardan makyaja kadar her yerde karşımıza çıkıyor. Birbiriyle yarışan neon renkleri birarada kullanmak kadar, beyaz ve siyah gibi renklerle dengelemek de çok moda. Tepeden tırnağa neon renklere bürünmek sizin için fazla iddialıysa, sadece saçınızda, tırnağınızda ya da makyajınızda neon renkleri kullanarak hem modaya ayak uydurun hem de tarzınızdan ödün vermeyin.

İşte www.evoria.com'un neon renkli aksesuar ve makyaj ürünü önerileri:

Neon balyaj modası dünyayı sardı

2012 modasına damgasını vuran neon renkler bu yaz saçlarda da çok moda. Neon saçları tercih eden cesur ve özgür ünlüler arasında kimler var kimler; Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, Avril Lavigne, Nicki Minaj…

Siz de modaya uymak isterseniz ve tüm saçınızı neon renge boyatmak istemiyorsanız, neon renk balyajları deneyebilirsiniz.

Tırnaklarınız neon renklerle parlasın

Mordan sarıya yeşilden maviye her rengin en parlak tonlarının yer aldığı yaz modasında, ojeler de çok renkli. Neon sarı, açık pembe, fuşya, turuncu, lila, fıstık yeşili, mor, pembe, turuncu, kırmızı gibi renkli ojeler bu sezonun favorileri. Sınırsız renk paletine sahip tek marka olan Essie ojelerin her rengine, Evoria'dan çok özel indirimlerle sahip olabilirsiniz.

Yüzünüz neon renklerle çiçek açacak

Neon mavi bir far ya da fuşya renkli bir ruj... Bu yaz, neon tonlarda makyaj her yerde karşımıza çıkıyor. Gündüz mat bir ruj eşliğinde neon bir farla; gece ise neon renklerin kombinasyonundan oluşmuş çok renkli bir far ve yine neon renkli bir rujla iddianızı ortaya koyabilirsiniz. Siz de bu modayı takip etmek isterseniz www.evoria.com'da pek çok seçeneği, sürpriz indirimlerle birarada bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2012 Yazının Gözdesi Neon Renkler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement