Fatih Terim Kayserispor Maçını Sevdi, 3-5-2 Sistemine Devam Edecek - Son Dakika
Spor

Fatih Terim Kayserispor Maçını Sevdi, 3-5-2 Sistemine Devam Edecek

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor maçında takımın gösterdiği performanstan memnun kaldı, 3-5-2 sistemine devam edecek.

12.11.2018 11:36  Güncelleme: 11:40

Sakat ve cezalılar yüzünden Galatasaray'ın Kayseri'de oynamak zorunda kaldığı 3-5-2 sistemi önümüzdeki karşılaşmalarda da devam edecek.

Maicon'un dahil olmasıyla beraber Ozan-Maicon-Serdar'dan oluşan savunma kurgusu görevini kusursuz yerine getirirken, bundan sonraki süreçte de beraber oynamaya devam edecekler. Ayrıca yine eksikler yüzünden tercih edilen 5'li orta saha kurgusunun da görevini iyi yapması memnuniyet yarattı.

Fatih Terim Kayserispor Maçını Sevdi, 3-5-2 Sistemine Devam Edecek

ONYEKURU BÖYLE DEVAM EDECEK

Kayseri maçı özellikle Onyekuru'nun performansı açısından da yine referans olarak alınacak. 2 gol atan Nijeryalının forvet hattında etkin bir görüntü sergilemesi nedeniyle bundan sonra da bu şekilde oynatılmaya devam edeceği bildirildi.

Fatih Terim Kayserispor Maçını Sevdi, 3-5-2 Sistemine Devam Edecek
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fatih Terim Kayserispor Maçını Sevdi, 3-5-2 Sistemine Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Aslan Aslan: Bu ülkeye nice mutluluklar fedakarlık yapmış insanları her alanda karalama yok etme oroğlu çakar gibi bu ülkeye kargaşadan başka birşey vermemiş algıcı provakatör birilerinin tetikcileri fatih terim özerinden galatasarayı bitirmeye çalışıyor ey algıcılar sezon sonu görürsünüz imparatorun kim olduğunu 1 1 Yanıtla
  • murat: cimbomun kazanması için kenardaki gereksizlerin gitmesi gerekiyormuş. 2 0 Yanıtla
  • ANLAYAMADIK: Abi ekonomik kriz ve dış mihrakları anladık tamam. Ama bu lazlardan oluşan bürokrasi lobisiyle memleket için çalışan memur kesimi ezmeni anlayamıyoruz. İş adamlarının hepsinin laz çalışanların hepsinin gariban Anadolu çocukları olmasını hiç anlamıyoruz. 1 0 Yanıtla
  • MEHMET : 5-3-2 TAKTİĞİ İLE OYNADI 0 0 Yanıtla

Advertisement