4 Kişiyi Öldürdüğü Öne Sürülen Zanlının Yakalanması - Son Dakika
Yerel

4 Kişiyi Öldürdüğü Öne Sürülen Zanlının Yakalanması

Konya'nın Akşehir ilçesinde öldürülen Yakup Okumuş'un eşi Hanife Okumuş, kocasının katil zanlısı olduğu iddia edilen kişinin yakalanmasına ilişkin, "Dünyamız zindan oldu.

25.08.2011 18:41

Konya'nın Akşehir ilçesinde öldürülen Yakup Okumuş'un eşi Hanife Okumuş, kocasının katil zanlısı olduğu iddia edilen kişinin yakalanmasına ilişkin, "Dünyamız zindan oldu. Zanlının yakalanması belki acımızı biraz dindirecek ama giden geri gelmiyor" dedi.

Konya ve Afyonkarahisar'da 2'si kadın 4 kişiyi gasp edip öldürdüğü öne sürülen zanlı gözaltına alınırken, öldürülen Yakup Okumuş'un Akşehir ilçesine bağlı Gölçayır beldesindeki evinde gözyaşı dinmiyor.

Öldürülen Yakup Okumuş'un eşi Hanife Okumuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 gün önce eşinin öldürülmesiyle çok kötü günler yaşadığını söyledi.

Eşini kimin öldürdüğü konusunda bir bilgi sahibi olmadığı için herkesten şüphelendiğini ifade eden Okumuş, korkudan evinden dışarı dahi çıkamadığını bildirdi.

Ailesinin tek çocuğu olan eşinin kimseye zararı dokunmayan bir kişi olduğunu vurgulayan Arife Okumuş, "Dünyamız zindan oldu. Zanlının yakalanması belki acımızı biraz dindirecek ama giden geri gelmiyor. Eşim gibi ailenin tek çocuğu olan kızımız da yetim kaldı" diye konuştu.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 4 Kişiyi Öldürdüğü Öne Sürülen Zanlının Yakalanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement