4 Çocuk Annesi Kadın, 40 Yıllık Kocasını Uyurken Kafasına Keserle Vurarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

4 Çocuk Annesi Kadın, 40 Yıllık Kocasını Uyurken Kafasına Keserle Vurarak Öldürdü

Adıyaman'da 4 çocuk annesi kadın, şiddetli geçimsizlik yaşadığını iddia ettiği 40 yıllık eşini uyurken başına keserle defalarca vurarak öldürdü.

11.04.2019 20:13  Güncelleme: 20:50

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 4 çocuk annesi Dursun Yalçın (66), 40 yıllık eşi Şaban Yalçın'ı (73) başına keserle defalarca vurarak öldürdü.

EŞİNİN BAŞINA KESERLE VURDU

Olay akşam saatlerinde ilçeye bağlı Topkapı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Dursun Yalçın yatakta uyuyan eşi Şaban Y.'nin başına keserle defalarca vurdu. Daha sonra üst kattaki oğlu Ramazan Yalçın'ın yanına giden Dursun Yalçın kocasını yatakta kanlar içinde bulduğunu söyleyerek yardım istedi. Babasını yatakta hareketsiz gören Ramazan Yalçın durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Şaban Yalçın'ın öldüğünü belirledi. Yalçın'ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

KOCASIYLA İLGİLİ VERDİĞİ TUTARSIZ İFADELER SONRASI GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri Dursun Yalçın'ı, kocasının ölümüyle alakalı verdiği tutarsız ifadeler nedeni ile gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Dursun Yalçın, eşi Şaban Yalçın'ı şiddetli geçimsizlik nedeni ile kafasına keserle vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Dursun Yalçın'ın, Şaban Yalçın'la 40 yıllık evli olduğu ve çiftin 4 çocuklarının bulunduğu öğrenildi.

Ekipler evin çevresinde yaptığı araştırmada ise olayda kullanılan keseri bularak el koydu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

4 Çocuk Annesi Kadın, 40 Yıllık Kocasını Uyurken Kafasına Keserle Vurarak Öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Çocuk Annesi Kadın, 40 Yıllık Kocasını Uyurken Kafasına Keserle Vurarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Firdevs : Utanmaz kadın ,adamın onca sene ekmeğini yemişsin,boşansaydın o zaman!! 9 10 Yanıtla
  • ELİF: Toplum cinnet geçiriyor, hâlâ mı siyaset, rant... 16 3 Yanıtla
  • Selma: Iyi olmuş güzel olmuş abla nedir bu heriflerden çektiğimiz 3 14 Yanıtla
  • Ercan: Eline sağlık ablam benim 2 14 Yanıtla
  • Aslı: Ah teyzem 40 yıl çekilirmi böyleleri.. Ben on yıl zor dayandım. Anne baba elbebek gülbebek büyütsün elin kendini bilmezi gelsin kadın erkek fark etmeksizin senin gençliğini ömrünü yesin..allah öbür tarafta güldürsün bizleri ne diyeyim.. 13 3 Yanıtla
    Aslan: Amin. Bazilarinin imtihani zor oluyor. Hemde çok zor. 4 0
  • naco: ah be teyzem belliki cok cekmisin ama bekleseydin keske zaten yasi 73 kendi gideydi 12 2 Yanıtla
  • Deli: Yazık olmuş..Bir cinnet anında yapılmış bir davranış..40 yılın birikimi demek ki..Keşke öldüreceğine boşansaydı..Biri mezara biri hapise gitti..Yazık..Anlaşamayan çiftler birbirlerine eziyet edeceğine en güzeli karşılıklı konuşarak ayrılmak..Toplumda bu maalesef çok zor..Ya adam kadına zarar veriyor, ya kadın adama..Halbuki anlaşarak ayrılmak iki taraf için de daha doğru ve en iyisi.. 12 0 Yanıtla
  • Arzu: Üzerine kuma mı getirdi acaba ne bu hırs hem kuma getirse bile tebrik etmesi lazım kadının 2 9 Yanıtla
  • Hayyam: 17 yılda geldiğimiz hale bakın. İhtiyarların da kimyası bozuldu 5 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement