65 YAŞ VE ÜSTÜ ŞEHİT AİLELERİ EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ'NE GELDİ - Son Dakika
Güncel

65 YAŞ VE ÜSTÜ ŞEHİT AİLELERİ EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ'NE GELDİ

65 YAŞ VE ÜSTÜ ŞEHİT AİLELERİ EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ\'NE GELDİ

Cemil ÖZDEMİR/Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamayla evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstü kişilere bugün 4 saat izin verildi.

10.05.2020 15:24  Güncelleme: 06:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cemil ÖZDEMİR/

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamayla evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstü kişilere bugün 4 saat izin verildi. Aylardır yakınlarının kabirlerini ziyaret edemeyen 65 yaş ve üstü şehit aileleri 4 saatlik izinin ardından Edirnekapı Şehitliği'ne geldi. Kendi imkanlarıyla şehitliğe gelemeyenler ise polis, jandarma ve zabıta ekipleri tarafından getirildi.

"2 AYDIR GELEMEMİŞTİM"

Şırnak'ta şehit olan Piyade Üstteğmen Gökhan Yavuz'un annesi Emine Yavuz " Kartal'dan geliyoruz. Oğlumun bugün doğum günüydü. Şırnak Gabar dağında askerini kurtarırken şehit oldu. İzin almak için polisi aradık. Kendi imkanlarımızla gelecektik ama onlar getirmek istedi. 2 aydır gelememiştim." dedi.

65 yaş üstü için verilen izninde ilk iş Edirnekapı Şehitliği'ne gelen Emine Yıldız ise duygu dolu anlar yaşadı. Her gün şehitliği ziyaret ettiğini ancak yasak sebebiyle gelemediğini belirten Yıldız, verilen izinde ilk olarak şehitliği ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 65 YAŞ VE ÜSTÜ ŞEHİT AİLELERİ EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ'NE GELDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement