8 Mart Kadınlar Günü'ne Özel Kidycity.com'da Kargo Bedava - Son Dakika
Güncel

8 Mart Kadınlar Günü'ne Özel Kidycity.com'da Kargo Bedava

8 Mart Kadınlar Günü\'ne Özel Kidycity.com\'da Kargo Bedava

Anne, anne adayları, bebek ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan online alışveriş sitesi kidycity.com 'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kampanya.

08.03.2014 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne, bebek ve çocuk ihtiyaçlarına yönelik ürünlerin bulunduğu Kidycity.com, tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutluyor… Kadınlar Günü'ne özel 7-8-9 Mart'ta, 3 gün boyunca Kidycity.com'da Anne kategorisindeki tüm ürünlerinde kargo bedava!

Kidycity.com Anne Kategorisinde Neler Var?

Jennifer Garner, Claudia Schiffer gibi Holywood ünlülerinin tercihi dünyaca ünlü anne giyim markası Bellybutton'dan, Hell Klar'a hamile kıyafetleri, Avent, Avivo, Bubchen, Nivea Baby, Lassig gibi ünlü markaların pratik ve kullanışlı anne çantaları, Dalin, Baby Jem, Chicco, Hipp, Mamajoo, Uni Baby, Weewel ve daha pek çok markanın sağlıklı ve kaliteli emzirme ürünleri kargo bedava avantajıyla Anne kategorisinde, anne ve anne adaylarının beğenisine sunuluyor…

Anne adayları, anneler ve çocuklar için her şeyi düşünen kidycity.com, hamilelik döneminden başlayarak annelerin ve 0-14 yaş çocukların tüm ihtiyaçlarına yönelik seçenekler sunuyor. Kidycity.com'da güvenilir ve sağlıklı binlerce ürün ile hem kendinizin hem de çocuklarınızın ihtiyaçlarını bir tıkla gidermeniz mümkün.

Kidycity.com'da binlerce çeşit ürün, birbirinden renkli ve çekici fırsatlar, özel indirimler ve yepyeni ürünler sizleri bekliyor. Seçiminizi dilerseniz kidycity.com online alışveriş sitesinden, dilerseniz İstanbul, Ankara, Bursa mağazalarından yapın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 8 Mart Kadınlar Günü'ne Özel Kidycity.com'da Kargo Bedava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement