Azerbaycan Kars Başkonsolosu Guliyev, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Guliyev, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev'in oylamaya katılması Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev'in açıklamaları AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması KARS - Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev ise yaşam kategorisinde İsmail Kaplan'ın "Mutluluk gözyaşları", haber kategorisinde...

17.12.2021 17:39  Güncelleme: 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev'in oylamaya katılması

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev'in açıklamaları AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

KARS - Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev ise yaşam kategorisinde İsmail Kaplan'ın "Mutluluk gözyaşları", haber kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'ın "Rüzgarın cambazları", sporda ise Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Fotoğrafları çok anlamlı bulduğunu dile getiren Guliyev, "Fotoğraf insan hayatına girdikten sonra geçmişimizi ve bugünümüzü hem yaşatıyor hem de anlatıyor. Bu açıdan Anadolu Ajansı'nın yaptığı bu yarışmada birbirinden değerli kareler var. Yaşlı bir ninenin aldığı hediyelerden dolayı yaşadığı duygu dolu anlar bizleri de duygulandırdı, o fotoğrafı ile hayatımıza ayrı sebeplerden dolayı giren sakatlıklar ve engelli olan arkadaşlarımızın hayata tutunması ve topluma kazandırılmasını anlatan basketbolcunun fotoğrafı oyladım." diye konuştu.

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Guliyev, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Azerbaycan Kars Başkonsolosu Guliyev, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement