ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in Başkenti Olarak Tanımasına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in Başkenti Olarak Tanımasına Tepkiler

Batı Şeria'da ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki olarak Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) bünyesindeki ABD vatandaşı görevlilerin mülteci kamplarına girişine karşı çıkıldığı bildirildi.

09.12.2017 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batı Şeria'da ABD'nin Kudüsİsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki olarak Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) bünyesindeki ABD vatandaşı görevlilerin mülteci kamplarına girişine karşı çıkıldığı bildirildi.

Batı Şeria'daki Filistin Mülteci Kampları Komitesi, ABD vatandaşı UNRWA görevlilerini karşılamayı ve onlarla iletişime geçmeyi reddettiklerini duyurdu.

Komitenin Yürütme Ofisi Sorumlusu Mahmud Mubarek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Batı Şeria ve Kudüs'te UNRWA'nın ABD vatandaşı yetkililerine mülteci kamplarında istenmediklerini ilettiklerini belirtti.

Yetkili ya da görevli olsun hiçbir ABD vatandaşının Filistin mülteci kamplarına girişine izin vermeyeceklerini ifade eden Mubarek, bunu Kudüs için yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in Başkenti Olarak Tanımasına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement