Acun Ilıcalı, Kızı Leyla Ilıcalı ile Rap Şarkı Söyledi - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı, Kızı Leyla Ilıcalı ile Rap Şarkı Söyledi

Rap şarkılara olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Acun Ilıcalı, kızı Leyla ile rap müziğinin efsane isimlerinden gösterilen Tupac'ın şarkısına düet yaptı.

26.03.2019 13:12  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım üzerinden eski eşi Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla ile rap müziğinin efsane ismi Tupac'ın Only God Can Judge Me şarkısını söyledi. Ilıcalı'nın çekip paylaştığı video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

KIZIYLA RAP YAPTI

İşi dolayısıyla vaktinin büyük bir çoğunluğunu yurt dışında geçiren Acun Ilıcalı, yoğun temposuna rağmen çocuklarına vakit ayırmayı ihmal etmedi. Ilıcalı, çocuklarıyla geçirdiği güzel zamanları sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Acun Ilıcalı, Kızı Leyla Ilıcalı ile Rap Şarkı Söyledi

Kızlarıyla olan fotoğraf ve videolarını paylaşmaktan mutluluk duyan Acun, hesabından paylaştığı son videoda kızı Leyla ile rap söylerken görülüyor.

BİNLERCE YORUM VE BEĞENİ ALDI

Acun'un 'Biraz rapçi miyiz?' notuyla paylaştığı video büyük ilgi gördü. Video kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Acun Ilıcalı, Kızı Leyla Ilıcalı ile Rap Şarkı Söyledi
Acun Ilıcalı, Kızı Leyla Ilıcalı ile Rap Şarkı Söyledi

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı, Kızı Leyla Ilıcalı ile Rap Şarkı Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Neco: Hep kızı olmuş.paraları ileride elin oğulları yiyecek. Ne derseniz deyin ben bu adamı seviyorum.içten,dolambaçlı değil,alçak gönüllü ve çalışanına hakkını veriyor.şansizligi olabilir bazı konularda.Boşanmısta olsa eski eşleri hakkında ağzından bir laf duydunuzmu .memleketteki insan kalitesiyle kıyaslanmayacak kadar adam gibi adam. 8 0 Yanıtla
  • birgül ülker: helal sana 3 3 Yanıtla
  • YORUMCU: DOMATEEEEES. 1 1 Yanıtla

Advertisement