Adana 54 Milyonluk Uyuşturucuyu 'Şans' Buldu - Son Dakika
Güncel

Adana 54 Milyonluk Uyuşturucuyu 'Şans' Buldu

Adana'da polislerin şüphe üzerine durduğu kamyonetin kasasında bulunan çelik pistonlara narkotik köpeği ile yapılan aramada 342 bin adet captagon uyuşturucu hap, bir başka kamyonetin ile lastiklerinin içerisine gizlenmiş 114 kilo 450 gram eroini buldu.

13.04.2018 14:46

Adana'da polislerin şüphe üzerine durduğu kamyonetin kasasında bulunan çelik pistonlara narkotik köpeği ile yapılan aramada 342 bin adet captagon uyuşturucu hap, bir başka kamyonetin ile lastiklerinin içerisine gizlenmiş 114 kilo 450 gram eroini buldu. Ele geçirilen uyuşturucularının piyasa değerinin 54 milyon 280 bin lira olduğu öğrenildi.

Merkez Sarıçam ilçesinde uygulama yapan polisler, şüphelendikleri bir kamyoneti durdurdu. Kamyonet sürücüsünün otomobil pistonu taşıdığını söylemesi üzerine, olay yerinde hassas burunlu narkotik köpeği 'Şans' ile aramaya yapıldı. Köpeğin pistonlara tepki vermesi üzerine ekipler aracı en yakındaki metal sanayiye götürdü. Pistonları atölye getirip, torna makinesiyle açan ekipler, gizlenmiş 342 bin adet captagon uyuşturucu hapı buldu. Saatlerce süren çalışma sonucu çıkartılan haplar, çuvallarla taşındı. Kamyon sürücü gözaltına aldı.

KAMYON LASTİKLERİ SPİRAL İLE KESİLDİ

Ekipler ayrıca, Gaziantep-Adana- Tarsus (TAG) Otoyolu'nda şüphelendikleri kamyoneti durdurdu. Narkotik köpeğinin lastiklere tepki vermesi üzerine polis harekete geçti. Yerinden çıkarılan lastikleri, spiral ile kesen ekipler, 114 kilo 450 gram eroine el koydu, şoför ise gözaltına alındı.

Her iki operasyonda ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 54 milyon 280 bin lira olduğu bildirildi. Operasyonu yapan ekibi kutlayan Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Gençliğimizi ve geleceğimizi bu uyuşturucu satıcılarına çaldırmayacağız dedi.

Adana 54 Milyonluk Uyuşturucuyu \'Şans\' Buldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana 54 Milyonluk Uyuşturucuyu 'Şans' Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement