Adana Borç Cinayeti Zanlısı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Adana Borç Cinayeti Zanlısı Yakalandı

Adana'da kafede borç- alacak yüzünden çıkan tartışmada, eski ortağı olan kardeşler Mustafa Karaibişoğlu ve Tufan Karaibişoğlu'nu tabancayla başlarına ateş ederek öldüren Serhan Girgis, yakalandı.

16.12.2017 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kafede borç- alacak yüzünden çıkan tartışmada, eski ortağı olan kardeşler Mustafa Karaibişoğlu ve Tufan Karaibişoğlu'nu tabancayla başlarına ateş ederek öldüren Serhan Girgis, yakalandı. Olay, 4 Aralık'ta Gürselpaşa Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı üzerindeki bir kafede meydana geldi. Serhan Girgis, Mustafa Karaibişoğlu ve Tufan Karaibişoğlu birlikte kafe açtı. Ancak bir süre sonra Girgin, ortaklıktan ayrıldı. Aralarındaki borç- alacak meselesini konuşmak için bir araya gelen eski ortaklar tartışmaya başladı. Kafenin önündeki tartışma büyürken, Serhan Girgis üzerindeki tabancasını çıkarıp, eski ortakları 50 yaşındaki Mustafa Karaibişoğlu ve 48 yaşındaki Tufan Karaibişoğlu'nun başlarına ateş açıp kaçtı.

'ÇEKTİM VURDUM'

Saldırıda ağır yaralanan kardeşler, çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Ölenlerin yakınları olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın talimatlarıyla kurulan özel polis ekibi, Serhan Girgis'in Pınar Mahallesi'nde bir arkadaşının evinde kaldığını öğrendi. Evde yakalanan Serhan Girgis'in, Tartışınca üzerime yürüdüler. Silahlı olduklarını bildiğim için silahımı çektim ve onları vurdum diye ifade verdiği öğrenildi. Sorgusunun ardından Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi.

Adana Borç Cinayeti Zanlısı Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Borç Cinayeti Zanlısı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement