Adana'da Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın - Son Dakika
Yerel

Adana'da Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın

Adana'da karısını bıçakla yaraladıktan sonra kendisini kilitlediği evde, polisin operasyonuyla gözaltına alınan şüphelinin olay sırasında karısına "Rüyamda gördüm, ben öleceğim, başkasıyla evlenme" dediği öne sürüldü.

22.04.2015 13:43

Adana'da karısını bıçakla yaraladıktan sonra kendisini kilitlediği evde, polisin operasyonuyla gözaltına alınan şüphelinin olay sırasında karısına "Rüyamda gördüm, ben öleceğim, başkasıyla evlenme" dediği öne sürüldü.

Merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde, karısını bıçakladıktan sonra polisin operasyonuyla yakalanan şüpheli Mustafa Kemal Varol'un (49) şizofreni hastası olduğu tespit edildi.

Hastalığı nedeniyle yaklaşık bir yıldır ilaç kullandığı belirtilen Varol'un, 3 çocuğunun annesi Nur Varol (40) ile kahvaltı yaptığı sırada eşini "Rüyamda gördüm, ben öleceğim, başkasıyla evlenme" diyerek elindeki bıçakla 7 yerinden yaraladığı öğrenildi.

Bu arada Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesinde tedavisi süren Nur Varol'un hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan şüpheli Mustafa Kemal Varol, Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement