Adana'da Şehir İçi Trafikte Düzenleme - Son Dakika
Güncel

Adana'da Şehir İçi Trafikte Düzenleme

Adana'da 21 Ocak'tan itibaren Abidinpaşa, Kızılay, Ali Münif Yeğenağa, İnönü ve Sefa Özler caddelerinde trafik tek yön olacak.

18.01.2018 14:00

Adana'da 21 Ocak'tan itibaren Abidinpaşa, Kızılay, Ali Münif Yeğenağa, İnönü ve Sefa Özler caddelerinde trafik tek yön olacak. Cemal Gürsel ve Çakmak caddeleri toplu ulaşıma kapatılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda kentin çekirdeğini oluşturan Küçüksaat ve 5 Ocak Meydanı bölgesinde sıkışıklığı ortadan kaldıracak alternatifli tek yön planlamaları yapan Ulaşım Daire Başkanlığı, toplu taşıma esnafı, sivil toplum örgütleri, iş yeri sahipleri ve vatandaşların görüşlerini de değerlendirerek çalışmalarını olgunlaştırdı.

Yapılan görüşmeler sonucu Belediye, Garnizon Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Ulaştırma 5. Bölge Müdürlüğü, TCDD 6. Bölge Müdürlüğü, Taksici, Kamyoncu ve Nakliyeciler Odası temsilcilerinden oluşan UKOME heyeti, kent merkezindeki 5 caddenin tek yön olarak düzenlenmesine karar verdi.

UKOME heyeti, 21 Ocak'tan itibaren Abidinpaşa, Kızılay, Ali Münif Yeğenağa, İnönü ve Sefa Özler caddelerinde tek yönde trafik akışı vermesini karara bağladı. Toplu taşıma araçlarının İnönü, Abidinpaşa, Kızılay ve Sefa Özler caddelerini kullanmasına karar verildi. Cemal Gürsel ve Çakmak caddeleri toplu taşıma araçlarının geçişine kapatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da Şehir İçi Trafikte Düzenleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement