Adana'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Adana'daki Terör Saldırısı

Adana\'daki Terör Saldırısı

Adana Valiliği otoparkındaki terör saldırısında hayatını kaybeden Gökhan Aygül'ün cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

24.11.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valiliği otoparkındaki terör saldırısında hayatını kaybeden Gökhan Aygül'ün cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Alınan bilgiye göre, saldırıda yaşamını yitiren Aygül'ün cenazesi, özel bir hastanedeki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Aygül'ün cenazesinin teşhisi için morga gelen yakınları gözyaşlarını tutamadı. CHP Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan, Aygül'ün yakınlarına taziyelerini sundu.

Uslupehlivan, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, terörün Türkiye için büyük bir sorun olduğunu söyledi.

Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Uslupehlivan, "Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Hedefsiz, sadece sansasyonel olarak yapılmış, bir sürü masum vatandaşın canına kast eden, bir sürü masum vatandaşın sakatlanmasına neden olan olaylar. Çok daha dikkat etmek gerekiyor. Çok daha tedbirli olmak gerekiyor. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Kardeşinin cenazesinin teşhisi için morga gelen ağabey Gökmen Aygül ise "Ne diyeyim bilemiyorum. Terörü lanetliyorum." ifadesini kullandı.

Olay yerinde yaşamını yitiren ve daha önce Adli Tıp Kurumu morguna getirilen Kadir Kırbaç ile Gökhan Aygül'ün cenazelerinin otopsinin ardından yakınlarına teslim edileceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement