Adana Ehliyetsiz Sürücü Kovalamaca Sonucu Yakalandı Hd - Son Dakika
3. Sayfa

Adana Ehliyetsiz Sürücü Kovalamaca Sonucu Yakalandı Hd

Adana'da polisin dur ihtarına uymayıp, kaçan otomobil, yaklaşık 10 kilometrelik kovalamaca sonucu lastikleri kapan ile patlatılarak yakalandı.

09.08.2018 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da polisin dur ihtarına uymayıp, kaçan otomobil, yaklaşık 10 kilometrelik kovalamaca sonucu lastikleri kapan ile patlatılarak yakalandı. Otomobil sürücüsü Hüseyin B. (20), kendisini yakalayan polislere ehliyeti olmadığı için kaçtığını söyledi.

Saat 03.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Turgut Özal ve Dr. Sadık Ahmet bulvarlarının kesiştiği kavşakta devriye görevinde bulunan polis ekibi, içerisinde 6 kişinin olduğu 34 HB 9364 plakalı otomobili durdurmak istedi. Otomobil sürücüsü, polisin 'dur' ihtarına uymayınca kovalamaca başladı. Turgut Özal Bulvarı'nda kaçmaya başlayan otomobil, daha sonra Alparslan Türkeş Bulvarı'na döndü. Bulvar boyunca ilerleyerek Seyhan ilçesine geçen otomobil, daha sonra Kuzey Kıyıboyu Caddesi'ne döndü. Mithatpaşa Köprüsü'nün bulunduğu kavşakta polisin yola yerleştiği kapandan geçen otomobil, lastikleri patlayınca Gürselpaşa Mahallesi yakınında durmak zorunda kaldı. Yaklaşık 10 kilometrelik kovalamacanın sonunda yakalanan otomobilin sürücüsü Hüseyin B. ile 5 arkadaşını araçtan indiren polisler, arama yaptı. Araçta herhangi bir suç unsuruna rastlanmayan ekipler, Hüseyin B.'nin ehliyetinin olmadığını saptadı. Ehliyeti olmadığı için kaçtığını söyleyen Hüseyin B.'ye ehliyetsiz araç kullanmak ve dur ihtarına uymamaktan para cezası kesildi.

Adana Ehliyetsiz Sürücü Kovalamaca Sonucu Yakalandı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Adana Ehliyetsiz Sürücü Kovalamaca Sonucu Yakalandı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement