Adana Kazada Şoka Giren Yaralı Sürücü Sürekli Diğer Arkadaşlarının Sağlık Durumunu Sordu - Son Dakika
Güncel

Adana Kazada Şoka Giren Yaralı Sürücü Sürekli Diğer Arkadaşlarının Sağlık Durumunu Sordu

Kazada şoka giren yaralı sürücü sürekli diğer arkadaşlarının sağlık durumunu sorduAdana'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaçlara çarparak kullanılamaz hale gelen otomobilde bulunan 3'ü kadın 4 kişi yaralandı.

07.05.2019 18:05

Kazada şoka giren yaralı sürücü sürekli diğer arkadaşlarının sağlık durumunu sordu

Adana'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaçlara çarparak kullanılamaz hale gelen otomobilde bulunan 3'ü kadın 4 kişi yaralandı. Yaralılar sıkıştıkları yerden CANKUR ekipleri tarafından otomobilden çıkartılırken, otomobilin şoka giren yaralı sürücüsü Süha Karakuş, sağlık ekiplerine sürekli arkadaşlarının sağlık durumunu sordu.

Kaza, Sarıçam ilçesindeki Hekimköy Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Süha Karakuş yönetimindeki 01 LR 840 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaçlara çarparak durabildi. Kullanılamaz hale gelen otomobilin sürücüsü Süha Karakuş ile otomobilde yolculuk yapan Yağmur Zehre İnan, Sema Gülegen ve Melek Söyle Demiroğlu araçta sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı CANKUR ekipleri ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. CANKUR ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkarttı. Sağlık ekipleri de olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Yaralılardan Yağmur Zehre İnan, Sema Gülegen ve Melek Söyle Demiroğlu ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü. Bu sırada başından yaralanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu tespit edilen Süha Karakuş'un bilincini açık tutmak için sağlık ve itfaiye ekipleri yoğun çaba gösterdi. Sağlık durumunun iyi olduğunu savunan Süha Karakuş sürekli arkadaşlarının sağlık durumunu sordu. Karakuş da gelen ambulansla tedavi edilmek için Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürüldü.

Adana Kazada Şoka Giren Yaralı Sürücü Sürekli Diğer Arkadaşlarının Sağlık Durumunu Sordu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Kazada Şoka Giren Yaralı Sürücü Sürekli Diğer Arkadaşlarının Sağlık Durumunu Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement