Adana Su Zirvesi Yarın Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Adana Su Zirvesi Yarın Başlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ)’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2. Adana Su Zirvesi, yarın (Salı) başlıyor.

21.03.2016 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ)'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2. Adana Su Zirvesi, yarın (Salı) başlıyor. "İşimiz Su" sloganıyla yola çıkan ASKİ'nin etkinlikleri bir hafta boyunca şehrin çeşitli yerlerinde devam edecek.

Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar'ın katılımıyla gerçekleşecek olan 2. Adana Su Zirvesi'nde alanında uzman konuşmacıların katılımıyla tüm dünyanın karşı karşıya olduğu su sorunları masaya yatırılacak.

Türkiye'nin dört bir yanından 2. Adana Su Zirvesi için kente gelen Prof Dr. Hasan Zuhuri Sarıkaya, Dr. Lütfi Şehsuvaroğlu, Prof. Dr. Ülkü Yetiş, Prof. Dr. Halil Kumbur, Yrd. Doç Dr. Arda Özen ve Doç. Dr. Önder Metin birer sunum yapacak.

Çocukların bilinçlenmesine önem veren Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, 22 Mart'tan 30 Mart tarihine kadar merkez ve ilçelerdeki çeşitli okullarda eğitim verecek.

26 Mart Cumartesi günü ise su için farkındalık oluşturmak amacıyla bisiklet turu düzenlenecek. Atatürk Parkı'ndan başlayan bisiklet turu, Çatalan Arıtma Tesisleri'nde çeşitli etkinliklerle son bulacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Su Zirvesi Yarın Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement