Adıyaman Belediyesi Taziye Evi Projeleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Belediyesi Taziye Evi Projeleri Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi Taziye Evi Projeleri Devam Ediyor

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun talimatıyla hayırsever vatandaşlarında işin içine dahil ederek başlatılan‘Her mahalleye bir taziye evi’ projesi tüm hızıyla devam ediyor.

28.12.2017 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun talimatıyla hayırsever vatandaşlarında işin içine dahil ederek başlatılan'Her mahalleye bir taziye evi' projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Adıyaman Belediyesi tarafından taziye evleri ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu beyin göreve başladıktan kısa bir süre sonra hayata geçmesini istediği 'Her mahalleye bir taziye evi' projesinde emin adımlarla ilerliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızı da işin içine katarak sürdürdüğümüz bu projemizin ilkini geçen yıl Ulucami Mahallesinde hayata geçirerek, Kırıkdaş ailesinin katkılarıyla Adıyaman'da yapmayı vaat ettiğimiz modern taziye evinin açılışını yapmıştık. Bu taziye evimizden sonra üç yeni taziye evini daha halkımızın hizmetine sunduk. Yenileri içinde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Şu an Bahçecik ve Yunus Emre Mahalleleri başta olmak üzere birçok noktada çalışmalarımız devam ediyor. Bunların yanında önümüzdeki yıl da en az sekiz mahallemizi daha taziye evine kavuşturmak için bir planlama yaptık.Yapımına yeni başladığımız ve planladığımız taziye evlerimizin yanı sıra mevcutta bulunan ve fiziki şartları müsait olmayan taziye evlerimizde de revizyon yapıp, üst katlarına ilavelerde bulunduk. Fiziki şartı müsait olan taziye evlerimizin de çevre düzenlemesini yapıp iç dizaynını modernleştirdik. İnşallah kısa süre içerisinde taziye evinin olmadığı mahallemiz kalmayacak" derildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Belediyesi Taziye Evi Projeleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement