Adıyaman'da, Ambulans İçin Kurban Kesildi - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da, Ambulans İçin Kurban Kesildi

Adıyaman\'da, Ambulans İçin Kurban Kesildi

Sağlık Bakanlığı tarafından Adıyaman’a gönderilen ve 11 Şubat 2014 tarihinde yapılan tören ile hizmete giren ambulans için sağlık ekipleri tarafından kurban kesildi.

11.04.2014 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı tarafından Adıyaman'a gönderilen ve 11 Şubat 2014 tarihinde yapılan tören ile hizmete giren ambulans için sağlık ekipleri tarafından kurban kesildi.

Yeni ambulanslarına kavuşan Adıyaman 112 Komuta Kontrol Merkezi'ne bağlı 4 Nolu 112 Varlık İstasyonunda görevli sağlık ekipleri kendileri tarafından kurban alındı. Alınan kurbanlık, Adıyaman 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi Osman Küçükkelepçe'nin ve sağlık personellerinin katılımı ile Adıyaman Belediyesi Hayvan Pazarı'nda kesildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi Osman Küçükkelepçe, "112 Varlık İstasyonunda görevli arkadaşlarımız kurbanlık alıp, hizmet etmekte kullandıkları ambulans için kurbanlık almışlar. Bizlerde buraya gelerek katıldık. Allah kaza bela vermesin. Can kurtarmak için var gücümüzle hizmet etmekteyiz. Öncelikle her zaman bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sağlık İl Müdürümüz Sayın Mehmet Emin Taş'a, Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'a sağlık bakanlığımıza ve bizlerden desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ambulans için alınan kurban kasaplar tarafından kesildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da, Ambulans İçin Kurban Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement