Adıyaman'ın İl Oluşunun 57. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'ın İl Oluşunun 57. Yıl Dönümü

Adıyaman'ın il oluşunun 57.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında koşu düzenlendi.8 Kategoride düzenlenen koşuya, 47 erkek, 37 bayan olmak üzere toplam 84 sporcu katıldı.

01.12.2011 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın il oluşunun 57. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında koşu düzenlendi. 8 Kategoride düzenlenen koşuya, 47 erkek, 37 bayan olmak üzere toplam 84 sporcu katıldı.

Çeşitli mesafelerde koşulan koşuda, Küçük Kızlarda Kader Dost birinci, Rabia Güvenç ikinci, Seda Ünver ise üçüncü oldu. Küçük Erkeklerde Sergen Çelik birinci, Yunus Emre Kavak ikinci, Muhammet Berkçan ise üçüncü oldu.

Yıldız Kızlarda ise Kader Güvenç birinci, Aslı Adalı ikinci, Esin Karadağ ise üçüncülüğü kazandı. Yıldız Erkeklerde Esat Yetkin birinci, Celal Salan ikinci, Naim Turhan da üçüncü oldu.

Genç Kızlarda da Süreyya İlgar birinci, Derya Kent ikinci, Nihal Karadağ üçüncü oldu. Genç Erkeklerde ise Halil Çetin birinci, Ali Can Beke ikinci, Yusuf Aslan üçüncülük kazandı.

Büyük Kızlar kategorisinde ise Makbule Yenice birinci, Rahime Baturalp ikinci, Esra Karataş üçüncü, Büyük Erkeklerde de, Ömer Yıldırım birinci, Murat Gider ikinci ve Ahmet Atlı üçüncü oldu.

Dereceye giren sporcuları Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, sporcuları çeyrek altın ve değişik hediyelerle ödüllendirdi.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'ın İl Oluşunun 57. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement