Adıyaman Şehit Köy Korucusu Yusuf Sönmez İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Şehit Köy Korucusu Yusuf Sönmez İçin Mevlit Okutuldu

Adıyaman Şehit Köy Korucusu Yusuf Sönmez İçin Mevlit Okutuldu

Adıyaman Şehit köy korucusu Yusuf Sönmez için mevlit okutulduVIDEO YOKADIYAMAN'da, PKK'lı teröristler tarafından evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen 47 yaşındaki korucu başı Yusuf Sönmez, için mevlit okutuldu.

11.08.2016 22:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Şehit köy korucusu Yusuf Sönmez için mevlit okutuldu

VIDEO YOK

ADIYAMAN'da, PKK'lı teröristler tarafından evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen 47 yaşındaki korucu başı Yusuf Sönmez, için mevlit okutuldu.

Geçen pazartesi günü Çamlıca Köyü'nde PKK'lı teröristler tarafından evinin önünde silahlı uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan köy korucusu Yusuf Sönmez için mevlit okutuldu.

Şehit korucu Yusuf Sönmez'in için düzenlenen mevlit programına, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Yarbay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Mehmet Ali Öztükçü ve Müftülük görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve mevlit okundu.

Okunan mevlidin ardından çocukları ile sohbet eden Vali Abdullah Erin, şehidin yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyerek, 'Şehidimizin geride kalan eş ve çocukları devletimizin emanetleri ve öz evlatlarıdır. Tevekkül edeceğiz ama üzerimize düşeni yapmaktan da geri durmayacağız. Bu hainlere gerekli cevabı devletimiz en güzel şekilde verecektir. 15 Temmuz'da FETÖ/PDY hainlerinin ihanet girişiminde şahit olduk. Bütün terör örgütlerinin merkezi aynı yerdir. Bunların bir tek gayesi vardır. Bu topraklar üzerinde binlerce yıl kardeşçe yaşamış Kürtlerle Türkleri, Alevilerle Sünnileri birbirine düşürmektir. Kürt kardeşlerimiz en büyük zararı PKK'dan çekmiştir. Bunların tek gayeleri ve amaçları bizleri birbirine düşürmektir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Şehit Köy Korucusu Yusuf Sönmez İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement