Adnan Şenses'in Son Fotoğrafı - Son Dakika
Güncel

Adnan Şenses'in Son Fotoğrafı

Adnan Şenses\'in Son Fotoğrafı

Bir süredir tedavi gören ve dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden sanatçı Adnan Şenses'in ölmeden önce çekilmiş son fotoğrafları ortaya çıktı.

26.12.2013 15:03  Güncelleme: 18:34

Yakalandığı amansız hastalık sebebiyle tedavi gören sanatçı  Adnan Şenses'in ölmeden önce çekilmiş son fotoğrafları ortaya çıktı.

SON FOTOĞRAFI

Ünlü sanatçı Şenses dün akşam 20.30 sıralarında solunum yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Bir süredir sanatçının hayranları sık sık hastaneyi ziyaret ederek moral veriyordu. Ancak dün akşam sanatçının hayatını kaybettiği haberi üzerine hayranları büyük üzüntü yaşadı. Sanatçının sevenleri hastaneye akın ederek, aileye taziye ziyaretinde bulundu. Adnan Şenses'in ölmeden saatler önce çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı. 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adnan Şenses'in Son Fotoğrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • nhtcn: şimdi neden beyazlanmış saçlarımı okuyordur.allah merhamet eylesın.adnan abi hiç cami ye gitmişmiydi acaba? 6 39 Yanıtla
    n özdemir: yorumun sana kalsin belki lazim olur günün birinde saygisiz 0 0
  • vatan: allah günahlarını affetsin. 38 2 Yanıtla
  • selahattin: bir müminin sabretmek şartıyla çektiği hastalık ve musibetler günahlarına keffarettir .. İnşallah bu amansız hastalık varsa günahlarına keffaret olsun ... Allah rahmet eylesin 28 1 Yanıtla

Advertisement