Adrasan'da Trafik ve Çevre Düzenleme Çalışması - Son Dakika
Güncel

Adrasan'da Trafik ve Çevre Düzenleme Çalışması

Adrasan\'da Trafik ve Çevre Düzenleme Çalışması

Kumluca Belediyesince turizm sezonu öncesinde Adrasan Mahallesi ve sahilinde trafik ve çevre düzenleme çalışması başlatıldı.

10.05.2019 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesince turizm sezonu öncesinde Adrasan Mahallesi ve sahilinde trafik ve çevre düzenleme çalışması başlatıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle Adrasan Mahallesi'nde turizm sezonu öncesinde yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Köroğlu, incelemede gazetecilere yaptığı açıklamada, Adrasan Mahallesi'ndeki sahilde daha önce yapılan bölünmüş yolun trafiği sıkışıklığa neden olduğunu ve Adrasan halkıyla yaptıkları istişare sonucu yoldaki bölünmeyi kaldırdıklarını söyledi.

Adrasa'nı Kumluca'nın turizm penceresi olarak gördükleri, halkın ve ziyaretçilerin rahat etmesi için uğraştıklarını aktaran Köleoğlu, "Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimizin daha rahat seyahat etmeleri, rahat tatil yapabilmeleri için Adrasan'ımızda işe önce trafik düzenlemesi yapmakla başlıyoruz. Sahil boyundaki yolumuzun çevresinde de çalışmalar yapacağız." dedi.

Sadece trafik değil, otopark alanlarında da düzenleme yapacaklarını belirten Köleoğlu, sahil boyunda misafirlerin rahat yürüyüş yapabilecekleri ve rahat bir vakit geçirebilmeleri için sahil bandı çalışması yapacaklarını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adrasan'da Trafik ve Çevre Düzenleme Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement