Adrenalin Park'a İkinci Zipline - Son Dakika
Güncel

Adrenalin Park'a İkinci Zipline

Adrenalin Park\'a İkinci Zipline

Doğa ve adrenalin tutkunlarının gözde mekanlarından Gürsu Adrenalin Park, BEBKA'dan alınan hibe desteğiyle geliştiriliyor.

31.01.2019 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğa ve adrenalin tutkunlarının gözde mekanlarından Gürsu Adrenalin Park, BEBKA'dan alınan hibe desteğiyle geliştiriliyor.

Gürsu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Stratejik Planlama Birimi tarafından oluşturulan "Ericek Adrenalin Park'la Bursa'da Dört Mevsim Turizm Projesi", Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'ndan (BEBKA) alınan 400 bin TL'lik hibe desteği ve Gürsu Belediyesi'nce gerçekleştirilecek 120 bin TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. İkinci zipline hattı, okçuluk poligonu, Osmanlı otağı çadırı, utv araçlar, güvenlik ve kamera sistemleri, tuvalet ve lavabolar, jeneratör, çevre düzenleme, 6 ay süresince tanıtım personeli istihdamı konularında alım ve yapım işleri gerçekleştirilecek.

Adrenalin Parkı'n sadece Gürsu sınırlarında değil uluslararası çapta turizm merkezi olması hedefiyle projeler ürettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsu'nun tarihi ve tabii zenginlikleriyle ön plana çıktığı önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Adrenalin Park ile ilçemizin alternatif turizm alanında gelişmesini hedefliyoruz. Tesisimiz, yaz kış muhteşem manzaralar sunan tabii güzelliğiyle, birçok branşta spor yapma ve doğayla iç içe keyifli zamanlar geçirme imkanı sunmakta. Bilhassa gençlerimizin sporla uğraşarak enerjilerini faydalı şekilde kullanmalarına imkan sağlayan tesisimiz birçok etkinliğe de ev sahipliği yapmakta" dedi.

Bölgede yamaç paraşütü, tırmanma ve off road yarışları, doğa yürüyüşleri, kampçılık, dağcılık v.b. faaliyetler gerçekleştiriliyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adrenalin Park'a İkinci Zipline - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement