Afyon Belediyespor Basketbol Takımı Play-off'lar İçin İddialı - Son Dakika
Spor

Afyon Belediyespor Basketbol Takımı Play-off'lar İçin İddialı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antrenmandan görüntüler, Afyon Belediyespor koçu Mehmet Kabaran ile röportaj. AFYONKARAHİSAR (AA) – Türkiye Basketbol Ligi (TBL) ekiplerinden Afyon Belediyespor 20. hafta da karşılaşacağı Pertevniyal Gençlik maçının hazırlıklarını Atatürk spor salonunda sürdürdü.

10.02.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antrenmandan görüntüler,

Afyon Belediye spor koçu Mehmet Kabaran ile röportaj. AFYONKARAHİSAR (AA) – Türkiye Basketbol Ligi (TBL) ekiplerinden Afyon Belediyespor 20. hafta da karşılaşacağı Pertevniyal Gençlik maçının hazırlıklarını Atatürk spor salonunda sürdürdü.

Antreman Afyon Belediyespor koçu Mehmet Kabaran yönetiminde gerçekleşti.

Taktik ve şut ağırlıklı geçen antremanda Kabaran, oyunu sık sık durdurarak oyuncularını uyardı.

Kabaran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk geldiği günden iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını söyledi.

"En büyük problemimiz takım olamamaktı şuan da bunu aştık ve bu yolda baya bir ilerleme kaydettik" diyen Kabaran, oynadıkları basketbolunda günden güne geliştiğini kaydetti.

Hedeflerinin play off' kalmak olduğunu savunan Kabaran, şöyle konuştu:

"Bütün takımlar birbirine çok yakın play off'dan uzaklaşılmış bir durum yok. Her takımın şuanda play off'a katılma şansı var. Bu yolda ki ilk maçımız Pertevniyal Gençlik maçı, çok iyi konsantre olduk ve ciddi şekilde çalışıyoruz.Pertevniyal Gençlik maçını kazanıp play off yolunda önemli bir adım atıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Luc Besson'u takıma kattık. Ben Besson'a çok inanıyorum bazıları risk olduğunu düşünüyor yaşı itibariyle fakat ben özellikle bu ligde tecrübenin ve sertliğin çok önemli olduğuna inanıyorum. Bizim için çok yerinde bir transfer oldu. Elimizdeki uzunlarımızdan yeterli verimi alıyoruz. Besson'da hem idman kalitemizin artması konusunda hem de maçlardaki sertliğimizin artması konusunda bize yardımcı olacak. Türkiye Basketbol ligi çok zor bir lig haline geldi. Bu sene herkes birbirine yakın ve birbirini yenebiliyor ligde ve bu da bizi motive ediyor. Yarıştan kopmamış olmak en az bir altı yedi takım yarışın içerisinde şuanda. Her geçen gün üstüne koyarak ilerliyoruz basketbol olarak,takım olarak ilerliyoruz bu bizim için daha büyük bir avantaj çünkü her geçen gün bizim gücümüzü artırıyor. Bence şuanda Afyon Belediyespor play off'un en büyük adayıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Afyon Belediyespor Basketbol Takımı Play-off'lar İçin İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement