Afyonkarahisar'da Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Karne Heyecanı

Afyonkarahisar\'da Karne Heyecanı

Afyonkarahisar'da okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretimde eğitim gören 139 bin öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi.

24.01.2014 18:15  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müjdat Karagöz ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Songur ile daire müdürleri, Neriman- İbrahim Küçükkurt Ortaokulu'nda öğrencilere karne dağıttı.

Vali Balkanlıoğlu, karne töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin tatili güzel değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Karnelerde kırık notlar da olabileceğini anımsatan Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Benim velilere tavsiyem, çocuklara anlayışla ve sevgiyle yaklaşmaları. Okuldaki başarı sadece öğrencinin çalışmasıyla olacak şey değil, öğretmen, öğrenci, idareciler ama illada veliler. Veliler okullara gelip gidecek çocuğuyla ilgilenecek. Sıkmadan öğretmenleriyle iletişim halinde olacak, veli toplantıları olduğunda gelecek. Bu şekilde çok başarılı oluruz inşallah. Önümüzdeki dönemde de başarılı bir yarıyıl temennisi ile karne tatiliniz hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinize saygılar sunuyorum."

Balkanlıoğlu, okulun arsasını bağışlayarak yapımına katkıda bulunan merhum İbrahim Küçükkurt'un eşi Neriman Küçükkurt'a da bir plaket takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement