Afyonkarahisar'da Koruyucu Aileler Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Koruyucu Aileler Yemekte Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Koruyucu Aile Projesi" kapsamında, 34 ailenin yanına yerleştirilen 37 çocuk için düzenlenen tanışma yemeği katıldı.

31.05.2013 16:38

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Koruyucu Aile Projesi" kapsamında, 34 ailenin yanına yerleştirilen 37 çocuk için düzenlenen tanışma yemeğine katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in başkanlığında gerçekleşen "Gönül Elçileri Projesi"nin aşamalarından olan "Koruyucu Aile Projesi" kapsamında, Afyonkarahisar'da 34 ailenin yanına yerleştirilen 37 çocuğa, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından tanışma ve kaynaşma programı düzenlendi.

Erkmen Belediyesine ait Veysel Eroğlu Park ve Bayramlaşma yerinde düzenlenen yemeğe Vali Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı İkmal Albay Gökhan İsmet Gülmez ve eşi Hülya Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Yardımcısı Akgün Corav ve eşi Melek Corav, Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Çocuk Evleri Sorumlu Müdürü Mustafa Lafçı, Sosyal Çalışmacı Nurgül Tiktaş katıldı..

Etkinlikte, koruyucu aileler ve çocuklarla sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, ailelerin ve çocukların istekleri olup olmadığını sordu.

Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, faaliyetleri ve programla ilgili bilgi verdi. - Afyonkarahisar

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Koruyucu Aileler Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement