Afyonkarahisar'da Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları

Afyonkarahisar\'da Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Uğur Kaya ve beraberindeki birim müdürleri, ‘SGK Haftası Kutlamaları’ etkinlikleri kapsamında Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Emin Güzbey’i ziyaret ettiler.

13.05.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Uğur Kaya ve beraberindeki birim müdürleri, 'SGK Haftası Kutlamaları' etkinlikleri kapsamında Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Emin Güzbey'i ziyaret ettiler.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen ziyarette, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey'e çalışmalarında başarılar dileyen SGK İl Müdürü Mehmet Uğur Kaya, hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Şeffaf, süratli, etkin ve vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hizmet verdiklerini belirten Kaya, SGK Haftası nedeniyle düzenleyecekleri etkinliklerde, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlayacaklarını söyledi.

"İLÇELERDEKİ SIKINTILARIN GİDERİLMESİ LAZIM"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AGC Başkanı M. Emin Güzbey ise Sosyal Güvenlik Haftasının diğer haftalardan daha farklı ve önemli olduğunu söyledi. Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in Afyon ziyaretinde kendisine Afyon ve ilçelerdeki SGK binaların yapılması konusunda kendisine söz verdiğini hatırlatan Başkan Güzbey, Bakanın verdiği sözün yerine gelmesinin Afyon için bir kazanç olduğunu belirtti. Sadece kuru binaların değil içerisinde personelinde olması gerektiğini ifade eden Güzbey, "İlçelerdeki sıkıntıların giderilmesi lazım. İnşallah kısa zamanda oda çözülür ve Sosyal Güvenliğin o sıkıntılı yüzü de bundan sonra daha da kalkar. Tüm bu işin bir ayağı da işverenler. İşverenler ne zaman bir SGK müfettişi görseler, ne zaman SGK'dan bir tebligat gelse hemen tüyleri diken diken oluyor. Artık o şeylerin azalması bizlere ve işverenlere biraz daha sıcak yaklaşmalarını istiyoruz" dedi.

Öte yandan ziyarette, AGC 2'nci Başkanı İsmail Akar ile AGC Genel Sekreteri Ahmet Birliktir ile gazeteci Rabia Güzbey ve Fevzi Şen de hazır bulundu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement