Age Of Empires 2'nin Hd Versiyonu 9 Nisan'da Bizlerle - Son Dakika
Teknoloji

Age Of Empires 2'nin Hd Versiyonu 9 Nisan'da Bizlerle

Age Of Empires 2\'nin Hd Versiyonu 9 Nisan\'da Bizlerle

Strateji oyunları arasında efsaneler arasına giren Age of Empires 2'nin HD versiyonu 9 Nisan itibariyle Steam üzerinden indirilebilir olacak.

08.03.2013 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emre Çetinkaya - - Strateji oyun meraklıların vazgeçilmezi Age of Empires 2 hakkında bir süredir HD versiyonunun geleceği yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı. Bu söylentiler doğru çıktı. 1999 yılında piyasaya sürülen Age of Empires 2 yüksek çözünürlüklü grafikleriyle tekrar piyasaya sunulacak.

Steam üzerinden oyunun ön siparişi 5 Nisan itibariyle alınmaya başlanacak oyunun ön sipariş fiyatı 18 $ iken, normal fiyatı 20 $ olacak. Ana oyun olan Age of Empires II: Age of Kings'in haricinde Conquerors ek paketini de içerecek olan yeni HD sürümde, oyun motoruna yapılan eklemelerle daha kaliteli ışık, ateş, su ve yeryüzü elde edilecek.

Çoklu monitör desteğine de sahip olacak yeni sürümde ayrıca, başarı, sıralama tablosu(leaderboard), online eşleşme, cloud ve Steam Workshop desteği de olacak. Aşağıda oyunun minimum sistem özelliklerine, eski oyun ile grafik karşılaştırmasına ve yeni sürümün yeni yayınlanan videosuna ulaşabilirsiniz. Siz oyunu satın almayı düşünüyor musunuz? Sizce bu grafikler oyunun orijinalliğini bozar mı?

Oyunun minimum sistem özellikleri

Windows XP, Vista, 7, 8 Pro

900x600 minimum çözünürlük

DirectX 9 destekli GPU

1.2GHz CPU

1GB RAM

2GB HDD

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Age Of Empires 2'nin Hd Versiyonu 9 Nisan'da Bizlerle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement