UFC Dövüşçüsü Rakibini Yenip Ringte Sevgilisine Evlenme Teklif Etti - Son Dakika
Spor

UFC Dövüşçüsü Rakibini Yenip Ringte Sevgilisine Evlenme Teklif Etti

İsveçli UFC dövüşçüsü Alexander Gustafsson, şampiyonluk maçında rakibini nakavt ettikten sonra ringe çağırdığı kız arkadaşına 13 bin kişinin önünde evlilik teklif etti.

29.05.2017 17:45  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsveçli dövüşçü Alexander Gustafsson, UFC şampiyonluk maçında rakibini nakavt ettikten sonra ringe çağırdığı kız arkadaşına herkesin önünde evlilik teklif etti.

13 BİN KİŞİNİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜ

Zorlu maçtan sonra, gözleri ringe davet ettiği kız arkadaşından başkasını görmeyen 30 yaşındaki boksör, yaklaşık 13 bin boks seyircisinin tezahüratları arasında kısa süre önce bir bebek dünyaya getiren kız arkadaşı Moa Antonia Johansson'ya diz çöküp evlenme teklif etti.

TEKLİF KABUL EDİLDİ

Karşılaşma bittikten sonra Alexander, "Kız arkadaşımı ringe davat edebilir miyim?" dedi. Kız arkadaşı ise ringe çıkıp çıkmamak konusunda tereddüt etti. Daha sonra Gustafsson, diz çöküp kız arkadaşına, "Bana bir bebek verdiğin için sana teşekkür ederim, seni tüm kalbimle seviyorum benimle evlenir misin? "dedi. Aldığı beklenmedik evlilik teklifi karşısında göz yaşlarına hakim olamayan kadın evlilik teklifini kabul etti.

UFC Dövüşçüsü Rakibini Yenip Ringte Sevgilisine Evlenme Teklif Etti

Son Dakika Spor UFC Dövüşçüsü Rakibini Yenip Ringte Sevgilisine Evlenme Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement