Ağrı'da Evrensel Hafızlar Derneği Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Evrensel Hafızlar Derneği Açıldı

Ağrı Müftülğü Personellerinden oluşan "Evrensel Hafızlar Derneği'nin" açılışı yaptılar

30.04.2013 10:03  Güncelleme: 10:38

Ağrı'nın PTT caddesinde bulunan Aydınlar İş Merkezi'nde açılışı yapılan Derneğin Dernek Başkanı Mustafa Sayın yaptığı açıklamada İlde faaliyet gösterecek şubenin yurt genelinde şubelerinin açıldığını söyledi.

Açılış Kurdelasının kesilmesinin ardından okunan Kuran'ı Kerin tilavetinin ardından açılışa katılanlara ikramda bulunuldu.

Açılış sonrasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mustafa Sayın "Ağrı'da insanlara Kuran adına faydalı işler yapmayı hedeflediklerini ifade ederek, Kuran kurslarından mezun olan öğrencileri hafız olarak yetiştirmeyi ve bu yetişen hafızların iş ve ekmek sahibi olmalarını sağlamak için yol göstereceğiz.

İmam olmak isteyenlere de rehberlik edeceğiz, Ayrıca işi nedeniyle Kuran derslerine gidemeyen esnaf için de hocalarımız iş yerlerini dolaşarak onlara bu dernek çatısı altında Kuran dersi vereceğiz. Bunların dışında haftalık sahih dersleri, kıraat dersleri ve sohbetler de vereceğiz, Sayın il ve ilçelerde teşkilatlarının tamamlandığını, bu konuda İl Müftülüğününde desteğini alacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da Evrensel Hafızlar Derneği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement