Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Kampüs Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Kampüs Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi\'nde Kampüs Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Bir Öğrenci Bir Fidan” kampanyasıile fidan dikimi yapan öğrenciler eğitim gördükleri kampüsteki yeşillendirme çalışmasına katkı yaptı.

07.05.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Bir Öğrenci Bir Fidan" kampanyasıile fidan dikimi yapan öğrenciler eğitim gördükleri kampüsteki yeşillendirme çalışmasına katkı yaptı.

Üniversite ile Ağrı Çevre ve Şehircilik Orman İl Müdürlüğü'nün katkıları ile gerçekleştirilenBir öğrenci Bir fidan etkinliğine Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Balkis, Ağrı Çevre ve Şehircilik Orman İl Müdürü Yüksel Oluç, akademisyenler, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Küresel ısınmanın dünyadaki en önemli sorunlardan biri olduğunu belirten Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Balkis, "Küresel ısınma problemine çözüm olabilmek için daha yeşil bir dünyaya ihtiyaç var. Yeşil alanların çok az olduğu ilimizde yeşillendirme kapsamında üniversitemizde kuruluş tarihinden bugüne başlatılan kampanyalarla yaklaşık 100 bin ağacın dikimi gerçekleştirildi. Bugün de 6 bin sarıçam ve huş türlerindeki ağaçları öğrencilerimizle beraber toprakla buluşturduk. Gerçekleştirdiğimiz ağaç dikimi faaliyetleriyle öğrencilerimize yeşili sevdirme ve çevreye duyarlı bir kimlik kazandırıyoruz" diye konuştu.

Renkli karelere sahne olan ağaç dikim çalışmalarında konuşan Ağrı Çevre ve Şehircilik Orman İl Müdürü Yüksel Oruç, "Ağrı İbrahim Çeçen Üniversite'yle başlattığımız kampanya çerçevesinde daha yeşil bir kent için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Kampüs Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement