Ahmet Kural'a İftira Soruşturmasında Takipsizlik Kararı Verildi - Son Dakika
Güncel

Ahmet Kural'a İftira Soruşturmasında Takipsizlik Kararı Verildi

Oyuncu Ahmet Kural, komşusu olduğunu söyleyen kişi tarafından savcılığa "Bana iftira atıyor" diye şikayet edilmişti. Savcılık makamı o şikayeti değerlendirerek takipsizlik kararı verdi.

22.02.2019 15:27

Ahmet Kural hakkında yürütülen "iftira" soruşturmasına takipsizlik kararı verildi. Ahmet Kural ve Sıla tartışmasında yandaki villada o geceye tanık olduğunu ifade eden, komşusu H.Z.T (17), "Ben yalancı tanıklık yapmadım" diyerek Ahmet Kural hakkında "iftira" suçlamasıyla şikayetçi olmuştu. H.Z.T'nin şikayeti üzerine Kural hakkında başlatılan soruşturmada savcılık takipsizlik kararı verdi.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takipsizlik kararında, müşteki H.Z.T'nin Ahmet Kural ve Sıla arasında yaşanan darp olayında tanık olarak yer alması üzerine Kural tarafından "yalancı tanıklık" yapmakla suçlandığı belirtildi. Kararda, H.Z.T hakkında yürütülen soruşturma sonunda "dosyanın henüz yargılama aşamasında olması sebebiyle değerlendirme yapılmasının mümkün olmadığı" belirtilerek H.Z.T hakkında takipsizlik kararı verildiği hatırlatıldı. Şüpheli Ahmet Kural hakkında iftira suçunun oluşmadığı belirtilen kararda, Kural hakkında takipsizlik kararı verildiği belirtildi.

Ahmet Kural\'a İftira Soruşturmasında Takipsizlik Kararı Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ahmet Kural'a İftira Soruşturmasında Takipsizlik Kararı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hakan yıldırım : Ahmet kural 'ın önceki ilişkilerinde de şiddet uyguladığına dair haberler vardı. Demek ki adam şiddet uyguluyor . Sıla 'nın reklama ihtiyacı yok ki bu şekilde gündeme gelmeye çalışsın. Ahmet kural 'ı sevenler konduramadığı için iftira atıyor diyorlar da yani iki ilişkisinde de bu şekilde haberlerin çıkması hiç mi düşündürmüyor ? 3 12 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Sılanın suratını dağıtmak lazım gerisi boş 4 4 Yanıtla
  • mhmed: Milletin ağzı torba değil ki bagliyasn size ne la sorun sizinmi adama ileri geri atiyorsunuz 4 1 Yanıtla
  • angaragüçlü: bır sehıt haberı veya asgarı ucretlının durumu neden bu soytarılar kadar konusulmuyo yazık 2 1 Yanıtla
  • Gamze: Bu adamın silahla ilişki yasamamasi gerekirdi adamın hayatı boyunca sila yoktu ve daha önce darp ve ıftira suçlarında yoktu sila dengesiz vasat hareket ederek adamın kariyerini yok etti aynı şey kendisinde başına gelebile ekmegyle oynamaması gerekirdi yazık oldu ahmet kurala 2 1 Yanıtla

Advertisement