AK Parti Aday Adayı Zeyyat Kafkas, "Amatörün Her Zaman Yanındayız" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Zeyyat Kafkas, "Amatörün Her Zaman Yanındayız"

AK Parti Aday Adayı Zeyyat Kafkas, "Amatörün Her Zaman Yanındayız"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Zeyyat Kafkas, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de her zaman amatör sporun yanında yer alacağını söyledi.

06.03.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Zeyyat Kafkas, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de her zaman amatör sporun yanında yer alacağını söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Zeyyat Kafkas, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kafkas'ın yeni durağı ASKF Trabzon Şubesi oldu. Burada Başkan Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Kendisinin de amatör spor yaptığını ve kulüp yöneticiliğiyle başkanlık görevlerinde bulunduğunun altını çizen Kafkas, yaşanan sorunları çok iyi bildiğini vurguladı. Trabzon'da başta futbol olmak üzere sporda büyük bir potansiyel bulunduğunu ve bu potansiyelin sağlıklı politikalarla organize edilmesi gerektiğini savunan Zeyyat Kafkas, "Bu anlamda ASKF'nin de üzerine büyük görevler düşmektedir. Yakından bildiğim için rahatlıkla söylüyorum, Sayın Cahit Erdem ve başkanlığındaki yönetimi taşıdıkları bu misyonun gerektirdiği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmekte ve her zaman amatörün yanında mücadele vermektedir. Bizlerin de sporun içerisinden yetişmiş insanlar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de siyasetin bünyesinde üzerimize düşen bütün sorumluluğu yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gerek tesis, gerek eğitim, gerekse de planlama bazında yapılması gerekenler masaya yatırılmalı ve Trabzon için bir spor master planı mutlaka hazırlanmalıdır. Bu yönde yapılacak tüm girişimlere destek vereceğimizin de bilinmesini isteriz" diye konuştu.

ASKF Başkanı Cahit Erdem de ziyaretinden dolayı Zeyyat Kafkas'a teşekkür ederek, kendisinin sporun içerisinden gelen bir isimi olarak siyasete girmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Zeyyat Kafkas, 'Amatörün Her Zaman Yanındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement