AK Parti'den İlçe Başkanlığından Kurumlara Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den İlçe Başkanlığından Kurumlara Nezaket Ziyareti

AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Atila Yusuf Kenan Şahin, yeni yönetimi ile birlikte ilçedeki kurumlara nezaket ziyaretinde bulundu.

20.01.2014 16:10

AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Atila Yusuf Kenan Şahin, yeni yönetimi ile birlikte ilçedeki kurumlara nezaket ziyaretinde bulundu.

Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez'i  ziyaret eden Şahin, burada yaptığı açıklamada, göreve gelmeleri sebebiyle kendilerini tanıtmaları, hem de kurumlarla sürekli iletişim halinde bulunmaları nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şahin, aralık ayında yeni yönetimi oluşturduklarını ve yönetimin oluşturulmasının ardından AK Parti Genel Merkezi'nden onayı alındıktan sonra basın yoluyla Sarıkaya halkına duyurduklarını ifade ederek, "Yeni yönetimimizin açıklanmasının ardından bazı resmi kurumlara çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Bu ziyaretlerimizin amacı, nezaket ve yeni yönetimimizi tanıtmaktır" dedi.

Kaymakam Yaşar Dönmez ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şahin ve yönetimine başarılar diledi.

Şahin ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Sarı, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, Garnizon Komutanı Adem Yeleğen, İlçe Emniyet Müdürü Ökkeş Bulut, Sarıkaya Devlet Hastanesi Başhekimi Himmet Durgut ve Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör'ü ziyaret etti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'den İlçe Başkanlığından Kurumlara Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement