AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Tanju Çolak Mülakata Girdi - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Tanju Çolak Mülakata Girdi

AK Parti İzmir milletvekili aday adayı olan eski milli futbolcu Tanju Çolak, “Sporla alakalı bugün ülkemizde 15-20 milyon genç var. Onlara nasıl spor alanları oluşturabiliriz, spora nasıl teşvik edebiliriz, nasıl kötü alışkanlıkların dışında tutabilirizi konuştuk” dedi.

11.05.2018 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir milletvekili aday adayı olan eski milli futbolcu Tanju Çolak, "Sporla alakalı bugün ülkemizde 15-20 milyon genç var. Onlara nasıl spor alanları oluşturabiliriz, spora nasıl teşvik edebiliriz, nasıl kötü alışkanlıkların dışında tutabilirizi konuştuk" dedi.

AK Parti'den İzmir milletvekili aday adayı olan eski milli futbolcu Çolak, AK Parti Genel Merkezine gelerek mülakata girdi. Mülakatın ardından basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Çolak, keyifli, güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini, yaklaşık 32 dakika içerde kaldığını söyledi. Çolak, "Her evden oy isteyebileceğimi, güven verebileceğimi, halkla kucaklaştığımı, sporcu olduğumu anlattım. Bölgemin sorunlarıyla ilgili konuştuk, sporla alakalı bugün ülkemizde 15-20 milyon genç var, onlara nasıl spor alanları oluşturabiliriz, spora nasıl teşvik edebiliriz, nasıl kötü alışkanlıkların dışında tutabilirizi konuştuk. Çok verimli, dolu dolu keyif verici bir sohbetti" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses'in de AK Parti'den İzmir milletvekili aday adayı olduğunun hatırlatılması üzerine ise Çolak, "İbrahim Tatlıses ile hiç rakip değiliz. Kol kola, omuz omuza görev verilse de verilmese de biz çalışmaya hazırız" değerlendirmesini yaptı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Tanju Çolak Mülakata Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement